Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap a párom bizalma megingo...

Tegnap a párom bizalma megingott bennem, mert egy másik fiúval is beszélgettem. Látni se akar. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most gyomoridegem van, hogy mit csináljak. Felhívjam, ne hívjam? És mit mondjak neki... És még azt se tudja h terhes vagyok tőle, (bár ő már többször mondta h gyereket szeretne így ez meglepi lenne neki). Segítsetek! :(
2009. aug. 13. 12:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
Olyan héköznapi dologért /egy ártatlan beszélgetés/ büntet, ami normális esetben meg se fordul az ember fejében. Ma látni se akar, holnap talán elcsattan egy pofon is a féltékenység okán. Nincs ez jól így. Ez egyáltalán nem a szeretetének, inkább a beteges birtoklási vágyának a kifejezése. Gondolkozz el: ilyen életet szeretnél magadnak?
2009. aug. 13. 16:46
 22/26 A kérdező kommentje:

Két órája jött, 10 perce ment el! Bocsánatot kért a tegnapi viselkedéséért, belátta hogy hülye volt, és megígérte, hogy több ilyen nem lesz, és nagyon bánja az egészet...:) Hozott egy nagy csokor vörös rózsát, és középre egy fehéret rakott, amire egy eljegyzési gyűrű volt kötve:) Sokat beszélgettünk, megbeszéltük a dolgokat... Elmondtam neki hogy babát várok tőle. Elkezdett sírni, aztán csak ölelgetett és puszilgatott. Szóval örült:)

Mégegyszer nagyon szépen köszönök mindent:)

pus

2009. aug. 13. 17:01
 23/26 anonim ***** válasza:

12:15 vagyok! Jipppppyyyyyyyyyyyyy!

Gratulálok!!!!!!!

Legyetek nagyon boldogok!!!!

2009. aug. 13. 17:17
 24/26 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot! Ha belátta, hogy hibázott, akkor van remény a boldog közös életre.
2009. aug. 14. 06:42
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát, tényleg reménykedj, hogy többet nem lesz ilyen. Mivel írtad, hogy nagyon féltékeny, így nem lesz neki egyszerű. Gratulálok a babához.
2009. aug. 14. 13:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Annyira örülök hogy kibékültettek. Nagyon sok boldogságot kívánok nektek.
2009. aug. 14. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!