Tegnap a párom bizalma megingott bennem, mert egy másik fiúval is beszélgettem. Látni se akar. Mit tegyek?
Mégis milyen kapcsolat a tiétek?És hogyan lehet ennyire felelőtlenül gyereket vállalni ilyen ingatag kapcsolatba?
Ha már attól kiakad,hogy beszélgetsz valakivel az nagyon gáz.Talán nem lehetnek barátaid?Hol a kölcsönös bizalom tisztelet,amire egy kapcsolatnak épülnie kellene?
Én a helyedben átgondolnám érdemes-e egy ilyen alakkal együtt lennem,és főleg gyereket szülnöm neki.Habár már terhes vagy ez mindegy,de talán jobban meg kellett volna ezt gondolni,gyereket nem így terveznek épeszű emberek.
Szerintem ne,ne hívd fel,miért kellene magyarázkodnod?Okod van rá?Nekem nem a pasi miatt lenne gyomoridegem a helyedben,hanem a gyerekem miatt,akit ilyen felelőtlenül készülök a világra hozni.
A kérdező fiatal, tapasztalatlan és babát vár egy féltékenykedő fiútól. Miért is kell őt bántani? Elég nehéz helyzetben van így is.
Aki kioktatni jár fel ide, tudja remélem azt is, hogy semmi haszna a válaszainak? Csak ok nélkül odacsap még egyet az amúgy is padlót fogott embernek.
Értelmes, intelligens felnőtt ember nem csinál ekkora fesztivált azért, mert a párja egy ellenkező nemüvel beszélget. Ez már nem természetes, egészséges féltékenység, hanem beteges!
Ha nem lennél terhes, azt mondanám, menekülj amíg tudsz, ugyanis féltékeny emberrel NEM LEHET együtt élni. Tekintettel arra, hogy jön a gyerek, azt javaslom, vedd rá a párod, hogy keressen fel egy pszichológust aki segít enki kigyógyulni ebből a betegségből.
Szerintem nem megoldás, ha még majdnemhogy Te sértődsz meg. Meg kell beszélnetek a dolgot minél hamarabb, nem játszani a "kikérem magamnak"-ot. Egy kicsit sem teszel jót azzal a gyereknek, magadnak és a kapcsolatnak sem az idegeskedéssel.
Mondd meg neki, hogy nincs oka féltékenykedni, mert neked nem kell senki rajta kívül. Na és ugye bizonyítéka is van a szerelmednek: a baba a pocakodban!
Meglátod meg fog nyugodni és szép lassan elmúlik az állandó féltékenykedés is.
Tapasztalatból írom. A párom kinyírta volna szíve szerint azt is, aki rámnézett. Mikor babás lettem szép lassan lenyugodott. Szerintem nincs annál szebb bizonyítéka a szerelemnek, mint egy baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!