Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha megingott a...

Mit tegyek, ha megingott a bizalmam?

Figyelt kérdés

A párommal úgy érzem eddig nagyon jó volt a kapcsolatunk, van egy 16 hónapos gyönyörű kisfiúnk, aki még szebbé tette az életünket.

Néhány napja azonban minden megváltozott, ugyanis kezembe akadt egy levél, amit egy volt kolléganője írt. (Talán egy hónapot dolgoztak együtt.)A csajt én is ismerem, jobban mondva egyszer láttam és nem tudom miért, de rossz előérzetem volt vele kapcsolatban. Még soha nem éreztem ilyet eddig. Itthon egy számítógépünk van, minden oldalhoz ismerjük egymás jelszavát és van is úgy , ha épp más dolgom van, hogy mondom a páromnak, nézze meg milyen üzeneteim jöttek és úgyanúgy én is láthatom a leveleit...stb.

Hát ez a bizonyos levél is így akadt a kezembe. Nem akarom hosszan írni, de ilyesmik voltak benne ( "nem akarom, hogy sms-ben lebukj","talizhatunk holnap azon az úton , amire "rávezettél"","tegnap jó és szép volt.. de most már fájdalmat fogunk egymásnak okozni"...

Ezeket a csaj írta. Nem mondom milyen érzés volt, teljesen le voltam forrázva.

Eddig úgy tudtam , hogy jóban vannak, ennyit legalábbis mondott a párom, meg küldött a kisfiamnak babaruhákat (neki 3 gyereke van és férjnél van!)

Persze ezek után a páromat is és a csajt is kérdőre vontam, de mindketten tagadják, hogy bármi történt volna. Néha össze szoktak futni és csak "dumálnak". És azért kell titokban tartani, mert én és az ő férje, úgysem értenénk meg, hogy ők csak barátok....bla-bla-bla

Szerintetek? Ugye nem csak én egyedül hiszem, hogy egy baráti levél, az nem ilyen?

Na mindegy, a legrosszabb az, hogy teljesen megingott a bizalmam. Ha sms-kap titokban megnézem, hogy ki az...stb. Szinte én érzem aljasnak magamat ezért, de mit tegyek, ha bánt ez az egész. Persze belehülyülni sem szeretnék. Igazából szeretném, ha minden olyan lenne, mint régen! Szeretem Őt és a kisfiúnkat, szeretnék együtt élni velük az új házikónkban (4 hete költöztünk be!), azt hittem most jön életünk legboldogabb időszaka.... Idővel majd elmúlik a gyanakvásom és a bizalmatlanságom? Mert ez nagyon megkeseríti az életem!

2009. aug. 19. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeserítni, de nem fog elmúlni! Ha már egyszer oda a bizalom, akkor azt nem lehet visszavarázsolni, függetlenül attól, hogy mi is az igazság. Én csak annyit mondhatok, a női megérzés általában nem hazudik. Tudom, hogy nem könnyű, de próbáld tiszta fejjel átgondolni a dolgokat. Ha úgy érzed, hogy vele maradsz és szépen éltek tovább, akkor viszont fátylat rá, ne gyanusítgasd, ne emlegesd ezt az egészet, mert előbb-utóbb megmérgezi a jövőtöket. Ha viszont nem tudsz már benne megbízni, akkor szerintem a továbbiakban ennek nincs értelme. Sem nektek, sem a gyereknek nem jó hosszú távon az ilyen bizalmatlan, feszült légkör.
2009. aug. 19. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg nem úgy hangzik, mint egy baráti levél. Lehet, hogy még nem történk közük semmi, de ha megmerték kockáztatni, hogy egymásért megbántsák a házastársukat akkor... hát szóval akkor nem hinném, hogy csk barátkozni akarnak. Ha a bizalom meggyengül lehet helyrehozni, de nem lesz olyan mint rég és marhára rohadt egy melós dolog. És ha nem akarjátok helyre állítani mind a ketten megfeszített energiával akkor nem hiszem, hogy sikerül. De mondd el a párodnak, hogy neked ez még most is fáj és nem tudsz benne bízni. Legyél őszinte hozzá, de ne hagyd, hogy téged hibáztasson, itt ő a hunyó.
2009. aug. 19. 12:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az előttem válaszolókkal.

Szerintem üljetek le a férjeddel átbeszélni a dolgaitokat,mondd meg neki,hogy legyen őszinte és mondja meg,hogy veletek tervezi-e a jövőjét?Ezt mindenképpen tudnod kell.Ha igen,akkor miért volt szüksége kalandra?Ezt is kérdezd meg tőle.Mert egyértelmű,hogy közük van egymáshoz,ez csak duma,hogy Te és a csaj férje nem értenétek meg.Gondolom nem vagytok idióták,ne véletlenül tartották titokban a randikat.Ha semmi hátsó szándékuk nem lett volna,akkor talizhattatok volna négyesben is,és nem kapott volna ilyen levelet a férjed.

A bizalom...hm..hát...nem fog többet soha 100%-an helyre állni,ezzel számolnod kell ha együtt maradtok akkor is.

Aki már érezte így leforrázva magát amiről Te írsz,az ezt tudja,és soha nem felejti el.Az csak duma,hogy fátyla rá,és soha többet ne gondoljunk rá...ilyen nincs.Gondol rá az ember ha akar ha nem.Persze ettől még a jövőben lehettek boldogok együtt,de ez olyan marad mint az eltört megragasztott cserép.Bármilyen szépen ragasztjuk meg,akkor is nyoma marad.Ha egyébként szeret a férjed és csak veled akar élni,akkor én a helyedben nem hagynám el,mással sem biztos,hogy később jobb lenne.Ha valóban szeret,nem kockáztatja még egyszer,hogy elveszíthet,tanul a dologból.Azt írtad építkeztetek,biztosan sok feszültség volt mostanában az életetekben,és a pasik ezeket kissé szokatlan módon szokták megoldani,mondhatnám,hogy önző egoista módon inkább a menekülést,a saját szórakozásukat keresik,hogy Ők jól érezzék magukat.De ezeket a dolgokat is meg lehet beszélni egymással ha van szerelem szeret ragaszkodás egymáshoz.Semmiképpen ne hibáztasd magad,és mondj el mindent a csaj férjének.Talán Őt is visszatartja ezután,hogy a férjeddel kapcsolatba maradjon.

És természetesen a férjed szakítson meg minden kapcsolatot a nővel,ez egyértelmű.

Sok sikert,remélem rendbe tudjátok hozni az életeteket.

2009. aug. 19. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sosem lesz már a régi a bizalmad.

Ha egyszer elkezdesz kételkedni, akkor az elő fog jönni újra és újra, akárhogy is akarsz tenni ellene.

Persze később majd nem fogsz már annyit rá gondolni, talán csak úgy jut eszedbe, hogy 'na volt ilyen történet is', de ha véletlenül újra gyanúba keveredne az lesz az első, hogy ez eszedbe jut.

Igazából azt, hogy mi történt köztük csak ők tudják, de szerintem két lehetőség van: -voltak együtt, de belátták, hogy mindenkinek a családja mellett a helye.

-vagy még csírájában elfolytották a dolgot, hogy ne kelljen számolniuk a bűntudattal.

De valljuk be: ez azért nem egy baráti mail volt...

Remélem rendzitek a dolgokat és nem megy rá a kapcsolatotok.

2009. aug. 19. 14:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Nagyon jól esett megosztani legalább valakivel a problémámat!
2009. aug. 20. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!