Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Enyhült a szerelem, vagy csak a bizalmam iránta?
Jó lenne tudni konkrétabban, hogy hogyan, mivel bántott meg. Lehet, hogy nem is olyan borzasztó a dolog.
Én is megbántottam a barátnőmet, pedig úgy szeretem, mint még senki mást. Minél nagyobb érzelmek, vannak 1 kapcsolatban, annál nagyobb az esetleges fájdalom is.
Beszéljétek meg a dolgot őszintén. És ha olyan a dolog, felejtsétek el örökre. Ne mérgezze tovább a szerelmeteket.
Mégsem tetted túl magad a dolgon, mert azóta sem vagy tisztában magaddal. Vsz, hogy nem bízol már benne eléggé, pedig minden ember hibázik néha. Ha attól a dologtól eltekintve minden ok, akkor tényleg felejtsd el. De döntened neked kell, hogy tudsz-e bízni benne vagy sem.
Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. 1 dologból ne vonj le végső következtetést, ha különben megbízható a partnered.
Így igaz. Legbelül mégsem tetted túl magad rajta, márpedig ha ez nem következik be, nincs jövője a kapcsolatotoknak.
Valami megtört benned. Remélem helyrejössz!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!