Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy a...

Mi lehet az oka, hogy a feleségem egyáltalán nem becsül? Már elég rosszul érzem magam!

Figyelt kérdés

34 éves vagyok, van két kicsi gyerekünk. Mindent, de a szó legszorosabb értelmében, megteszek, hogy mindenük meglegyen, brutál sokat dolgozom, sokszor csak 2-3 órát alszom, mert egyik munkából rohanok a másikba. Nem vagyunk gazdagok, de ami kell nekik mindent megkapnak, hello kittys ruhák a lányomnak, a feleségem is mindig vesz magának valamit, cipőt, ruhát, fodrász. Egy évben többször elutazunk, hol wellnesselni, hol nyaralni belföldön.

Ennek ellenére mindig húzza a száját, volt, hogy azért duzzogott, mert nem volt kedve elmenni 4 napra valahová. Előfordul, hogy nincs főtt étel, magamnak kell megcsinálni, ha enni akarok, és mivel férfi vagyok nem mindig megy zökkenőmentesen. Sajnos már többektől is hallottam, hogy kibeszél a barátnőinek, nem örül, amikor otthon vagyok, inkább elmennek valahová a gyerekekkel.

Egyszerűen nem értem! Már azt is megkérdőjelezem, hogy szeret e még egyáltalán!? Próbáltam már beszélni erről a feleségemmel, de alapból elég arrogáns természete van, mindig visszatámad, vagy csak elintézi egy "hagyjál már"ral, és otthagy, ez a jobbik eset. Csak élünk egymás mellett, néha van szex, de semmi nem olyan mint volt.

Van egy ismerős házaspár, csak köszönőviszonyban vagyunk, meg néha a játszótéren találkoztunk. Elképedve hallgattam, hogy a nő milyen szépen beszélt a férjével telefonon, hogy mi legyen a vacsora, meg, hogy siessen haza. Amikor összefutunk, és ők együtt vannak, jó rájuk nézni, mert látszik a feleségen, hogy nagyon szereti, és tiszteli a férjét, pedig a feleségemtől tudom, hogy elég sok anyagi problémájuk van. Bevallom, irigy vagyok!

Én miért nem érdemlem meg? Mit csináljak?

2012. nov. 8. 11:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen válaszolok, ha privátot írsz. Párkapcsolati konfliktusok harmonikus rendezésével foglalkozom.
2012. nov. 8. 16:16
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Elég nehéz tanácsot adni, mert szerintem ebben a szituációban az egyik problémából adódott egy másik. Lehet, hogy azért hidegült el tőled a feleséged, mert folyton dolgozol és úgy érzi, hogy sosem vagy vele. Ezt csak azért nehéz egy kicsit elképzelni, mert írtad, hogy eljártok többször is együtt ide-oda, szóval végül is nem érezhetné úgy, hogy elhanyagolod, de lehet az ellenkezője is. Tehát lehet, hogy jobban esne neki, ha a szürke hétköznapokon többször látna és inkább ritkábban nyaralnátok. Ha ezt meg tudod tenni, akkor próbáld meg, ha nem, akkor nem tudom. Szerintem a kettő közül lehet valamelyik a gond. Viszont ha már annyira rossz a kapcsolat,hogy meg sem hallgat, akkor lehet, hogy már nincs miről beszélni. Sajnos sok férfi hajlamos azt hinni, hogy ha gürizik, mint az állat és mindent megvesz a feleségének, gyerekének, attól majd jól meg fogják becsülni. De ez nem így van. Nem mindenkinek fontos az állandó nyaralás, meg új cipő. Szóval lehet, hogy ezért menekült a vásárlásba és ezért nem érdekli, hogy van e vacsora a számodra. De az is lehet, hogy teljesen rosszfelé járok.
2012. nov. 8. 16:51
 23/27 anonim ***** válasza:

Ajánlom neked Kérdező Patricia Evans Szavakkal verve című könyvét.

Ebben a tárgykörben íródott.

Elsősorban nőknek, mert az írónő azt feltételezi, hogy a szavakkal bántók férfiak, de ez nem igaz, lehetnek nők is.

Vedd meg, olvasd el, szerintem sokat fog segíteni!

2012. nov. 8. 18:25
 24/27 anonim válasza:
Megérdemelnéd,persze.Sok nő szeretne ilyen férjet mint te.Hogy mit tegyél?Legyél végre férfi,elő az önbizalommal!Ültesd le mindenképp,mondja el mit akar ezzel elérni.Esetleg nem a válásra hajt?Lehet hogy elég jól jönne ki belőle?Őszintén sajnállak.Egyébként mi az hogy nem főz?Ő és a gyerekek mit esznek,hidegételt mindig? Komolyan,ez felháborító. 19-es válaszoló!Ne általánosíts!38/N
2012. nov. 8. 19:32
 25/27 anonim ***** válasza:

Milyen volt mikor megismerted? Mert ha ugyanilyen "nem túl érzelmes", akkor így kell elfogadnod.

Mikor lett ennyire ilyen? Mindig ilyen volt, idővel rosszabb lett, vagy nem volt ilyen, de idővel megváltozott?

Az egyik lehetőség, hogy ő ilyen.

Az másik lehetőség, hogy törődésre vágyik, amit akkor is megadhatsz neki, ha ennyi a munkád. Bár nem értem akkor mi baja a 4 napos "valamivel", gondolom együtt mentetek volna.

A harmadik lehetőség, hogy már nem szeret.

Próbálj meg pénzben mért ajándékok helyett tettbeli kedvességekkel közeledni felé. Akár apróságok, mint hátmasszázs, közös fürdés, egy mozi, vagy kiviszed a szemetet, megdicséred valamiért (ruha, frizura, vacsi)... A második lehetőségnél beválhat.

2012. nov. 8. 21:19
 26/27 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Amikor a feleség örül, hogy nincs otthon a férje, akkor szerinted a 3 műszak és 3 óra alvás között még neki kéne oda menni masszírozni a drága hátát? Ez nagyon nem így működik.

2012. nov. 8. 21:23
 27/27 Bence_ ***** válasza:

kb már mindent leírtak.

Ha valaha voltatok jó viszonyban akkor menthető a dolog.

Ha nem vagy ez a típus akkor nehéz lesz, de megéri. Legyél kemény! Állj a sarkadra és mondd el neki, hogy mit szeretnél mit érzel.

FÉRFI vagy vagy! Az "ISTEN" te vagy az ura és parancsolója.

Hozzá egy kicsit keményebb kezű ember kéne.

2012. nov. 8. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!