Mi lehet az oka, hogy a feleségem egyáltalán nem becsül? Már elég rosszul érzem magam!
34 éves vagyok, van két kicsi gyerekünk. Mindent, de a szó legszorosabb értelmében, megteszek, hogy mindenük meglegyen, brutál sokat dolgozom, sokszor csak 2-3 órát alszom, mert egyik munkából rohanok a másikba. Nem vagyunk gazdagok, de ami kell nekik mindent megkapnak, hello kittys ruhák a lányomnak, a feleségem is mindig vesz magának valamit, cipőt, ruhát, fodrász. Egy évben többször elutazunk, hol wellnesselni, hol nyaralni belföldön.
Ennek ellenére mindig húzza a száját, volt, hogy azért duzzogott, mert nem volt kedve elmenni 4 napra valahová. Előfordul, hogy nincs főtt étel, magamnak kell megcsinálni, ha enni akarok, és mivel férfi vagyok nem mindig megy zökkenőmentesen. Sajnos már többektől is hallottam, hogy kibeszél a barátnőinek, nem örül, amikor otthon vagyok, inkább elmennek valahová a gyerekekkel.
Egyszerűen nem értem! Már azt is megkérdőjelezem, hogy szeret e még egyáltalán!? Próbáltam már beszélni erről a feleségemmel, de alapból elég arrogáns természete van, mindig visszatámad, vagy csak elintézi egy "hagyjál már"ral, és otthagy, ez a jobbik eset. Csak élünk egymás mellett, néha van szex, de semmi nem olyan mint volt.
Van egy ismerős házaspár, csak köszönőviszonyban vagyunk, meg néha a játszótéren találkoztunk. Elképedve hallgattam, hogy a nő milyen szépen beszélt a férjével telefonon, hogy mi legyen a vacsora, meg, hogy siessen haza. Amikor összefutunk, és ők együtt vannak, jó rájuk nézni, mert látszik a feleségen, hogy nagyon szereti, és tiszteli a férjét, pedig a feleségemtől tudom, hogy elég sok anyagi problémájuk van. Bevallom, irigy vagyok!
Én miért nem érdemlem meg? Mit csináljak?
Az egyik munkát add fel...
Nem lesz hello kitty s ruha de te otthon leszel velük!!!!
Hidd el ha amúgy is meg van mindenetek,akkor a jelenléted többet ér.
Na, itt van, amit mindig mondok, hogy nem csak a nő lehet elnyomott egy kapcsolatban, hanem a férfit is kezelhetik kutya helyett.
Sajnos egyre jobban terjed az a hülye felfogás, hogy a nők mindig angyalok, szelíd, csodás teremtmények, a férfiak pedig bunkó állatok, és mindig ők a hibásak.
Én nő vagyok, de utálom ezt, és sokszor sajnálom a férfiakat, nekem is van párom, és két öcsém is, látom, hogy milyen érzékenyek a férfiak, pont annyira, mint a nők, csak nem picsognak annyit.
Kérdező!
Fordítsd meg a dolgot!
Mi lenne, ha nőként írtad volna ki a kérdést?
Már itt oltogatnának, hogy "válj el, meg állj ki magadért, nem vagy kapcarongy" és a többi!
Hát, én nőként mondom most neked, hogy állj ki magadért!
Vannak iszonyú sárkány nők, ne hagyd, hogy arrogánsan beszéljenek veled, kihasználjanak, bunkóskodjanak, kibeszéljenek.
Kutyába se vesz a nejed, nézz szembe a dolgokkal!
Állj ki magadért, legyen gerinced!
Ezt ne csinálja senki a másikkal, se a férfi a nővel, se a nő a férfival!
Ha jól értem a feleséged nem dolgozik, de 2-3 műszak után neked kell még magadra is főznöd, amellett, hogy te mindent megadsz nekik, ami erődből telik.
Lehet tényleg hiányzol neki, bár erősen kétlem, miután örül, ha nem vagy otthon. Én szépen megvonnám minden anyagi támogatást, amit saját célra használ fel.Természetesen a gyereknek továbbra is mindent megadnék, de a nőnek semmit, amíg nem áll normálisan a dologhoz, mert egyelőre csak kihasznál. Vagy ha súlyosabb a helyzet, akkor el is válnék.
Végül: pont az lehet az oka, hogy csak tolod a segge alá a pénzt és nem támasztasz felé elvárásokat.
Az indulással van a baj! Nem lett volna belefutni abba az utcába, hogy mindent megadok nekik, éjt nappallá téve dolgozok. Az előttem szóló szerintem semmit sem értett meg a dologból. A családnak kell az anya, és az apa is.
Többet ér egy jó kirándulás , fára mászás, agy jó kis sarazás, amikor az anyu szívgörcsöt kerülgetve kiabál, hogy jaj hogy néztek ki, a gyerekek meg hasukat fogva nevetnek, a dolgon. Ez maradt ki az életetekből, az anyagiak hajtása helyett. Biztos kell a pénz a családnak, de csak annyi, hogy ne menjen a távollét a család kárára.
Nagyon nehéz visszaállni ez egészséges pontra, ahol a család is megvan, és a pénz is elég.
"Sajnos már többektől is hallottam, hogy kibeszél a barátnőinek, nem örül, amikor otthon vagyok, inkább elmennek valahová a gyerekekkel."
Szerinted annyira hiányzik a feleségnek?
Szívesen feladnám valamelyik munkám, de mivel vannak hiteleink, ezért nem lehet.. de dolgozik, de csak részmunkaidőben, mert még gyesen van a kisebikkel, de ő bölcsis.
Viszont olyan a munkája, hogy egyszer dolgozik 12 órát, aztán 3 napot nem.. lenne ideje főzni, takarítani.
Meg alapvetően nem egy érzelmes típus, a gyerekeinkkel se mindig.. akkor foglalkozik velük amikor neki is kedve van hozzá. Ez se tetszik.
Mivel csak egy kocsink volt, kapott ő is egyet, hogy tudjon melóba járni, mert itt rossz a közlekedés (vidék).
Tényleg úgy érzem nagyon elrontottam!! És nem vagyok benne biztos, hogy ezt vissza lehet csinálni.. nagyon nehéz vele! Sokszor érzem, hogy érdektelen lettem már én is vele kapcsolatban. Van, hogy érdekel, és bánt ez a helyzet, de van, hogy nem, és másra vágyom! Azt nem tudnám elviselni, hogy ha elválunk más nevelje az én gyerekeimet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!