Mi lehet az oka, hogy a feleségem egyáltalán nem becsül? Már elég rosszul érzem magam!
34 éves vagyok, van két kicsi gyerekünk. Mindent, de a szó legszorosabb értelmében, megteszek, hogy mindenük meglegyen, brutál sokat dolgozom, sokszor csak 2-3 órát alszom, mert egyik munkából rohanok a másikba. Nem vagyunk gazdagok, de ami kell nekik mindent megkapnak, hello kittys ruhák a lányomnak, a feleségem is mindig vesz magának valamit, cipőt, ruhát, fodrász. Egy évben többször elutazunk, hol wellnesselni, hol nyaralni belföldön.
Ennek ellenére mindig húzza a száját, volt, hogy azért duzzogott, mert nem volt kedve elmenni 4 napra valahová. Előfordul, hogy nincs főtt étel, magamnak kell megcsinálni, ha enni akarok, és mivel férfi vagyok nem mindig megy zökkenőmentesen. Sajnos már többektől is hallottam, hogy kibeszél a barátnőinek, nem örül, amikor otthon vagyok, inkább elmennek valahová a gyerekekkel.
Egyszerűen nem értem! Már azt is megkérdőjelezem, hogy szeret e még egyáltalán!? Próbáltam már beszélni erről a feleségemmel, de alapból elég arrogáns természete van, mindig visszatámad, vagy csak elintézi egy "hagyjál már"ral, és otthagy, ez a jobbik eset. Csak élünk egymás mellett, néha van szex, de semmi nem olyan mint volt.
Van egy ismerős házaspár, csak köszönőviszonyban vagyunk, meg néha a játszótéren találkoztunk. Elképedve hallgattam, hogy a nő milyen szépen beszélt a férjével telefonon, hogy mi legyen a vacsora, meg, hogy siessen haza. Amikor összefutunk, és ők együtt vannak, jó rájuk nézni, mert látszik a feleségen, hogy nagyon szereti, és tiszteli a férjét, pedig a feleségemtől tudom, hogy elég sok anyagi problémájuk van. Bevallom, irigy vagyok!
Én miért nem érdemlem meg? Mit csináljak?
13, 14-esnek igaza van!
El vagy nyomva, és nincs önbizalmad.
Ezért ilyen veled az asszony.
Szóval ez tök olyan, mint az elnyomott nőknél.
Minél jobban hagyja a nő, annál inkább packázik a férfi.
Nem a nemtől függ, hogy kit nyomnak el, vagy ki az elnyomó.
Természettől függ, aki hatalmaskodó az lehet nő is, férfi is.
Ha nem változtatsz most, és nem erősíted meg az önbizalmadat, éveken belül te leszel a hülye papucsférj, akin mindenki röhög, mert a neje palira veszi, netalán csalja.
Bocs, de ez az igazság!
Figyelj,már jó dolgában nincs mit csináljon,megvan minden és már a kákán is csomót talál.
Én is így voltam,mindent megadott a párom,amit csak kiszóltam a számon vagy ránéztem valamire.Akkor nem vettem észre,hogy mennyire kifordultam magamból,mindenen hisztiztem,semmi nem tetszett,minden baj volt,kevésnek ítéltem mindent.Elege lett abból akivé váltam,és kijelentette,nem erre vágyik,és faképnél hagyott,elment egy másik nőhöz...csak akkor döbbentem rá,hogy mi is van.Elgondolkodtam,már nem engem ölel,nem az én kezemet fogja és már nem bújhatok többé hozzá,és miért is???mert hálátlan lettem
Nagyon hamar megjött a szép eszem és szerencsére meg tudtunk mindent beszélni,de ami történt csak magamnak köszönhetem,mert nem tudtam értékelni a szeretetét.
Feleségül vettél egy rideg nőt, ráadásul wellnessben meg helly kitty-s ruhában méred a törődést.
Ez az igazi zsák a foltját effektus. A nejed gonosz, te meg butuska vagy - sajnálom, ha durva vagyok, de be kell látnod, hogy te sem tudsz többet az érzelmekről, mint ő.
Gondolkodj el a váláson, mert két olyan alaptermészet vagytok, ahol az egyik mindig rideg elnyomó lesz, a másik meg küszködő elnyomott. Ezt nem lehet megjavítani, olyan helyzet, ami már akkor adott volt, mikor elvetted, erre a nyakamat tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!