Mit csináljak, hogy apa barátnője megkedveljen?
Nem ismertem az anyukámat, és most itt van Ági, akit apa feleségül fog venni. Nagyon aranyos és jól is főz, meg szép is, de engen nem nagyon kedvel. Kedves meg minden, de nem csinál olyasmit, amit másnak az anyuja szokott. Akkor se haragudnék, ha leszídna, ha rossz vagyok, vagy ilyesmi. Már vagy egy éve velünk lakik, és én tényleg igyekszem kedves lenni.
13f
Talán az lenne a legjobb megoldás, ha az ANYA szót mindenki tiszteletben tartaná és megmaradna a biológiai anyának.
Szólítsa az új nőt MAMI-nak.
Ez sokkal egészségesebb, főleg azért, mert a kedves mami egyáltalán nem biztos, hogy emgáll majd a 2 nem saját gyereknél akarhat újabb 2-t és azokat jobban fogja szeretni! Még ha egy földreszállt angyal akkor is különbséget fog tenni és az baj, sérül majd az öcséd, nem most, hanem később. Szóljál a szüleidnek, hogy az anya szó helyett legyen inkább mami az új nő.
Esetleg fordulj gyerekpszichológushoz akár interneten és kérj szakvéleményt.
#43 ne törődj a válaszolóval, belegabalyodott az oldalba mint majom a házicérnába, egy másik kérdéshez akarta írni :)
(aztán írta is, mert rájött)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!