Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy apa...

Mit csináljak, hogy apa barátnője megkedveljen?

Figyelt kérdés

Nem ismertem az anyukámat, és most itt van Ági, akit apa feleségül fog venni. Nagyon aranyos és jól is főz, meg szép is, de engen nem nagyon kedvel. Kedves meg minden, de nem csinál olyasmit, amit másnak az anyuja szokott. Akkor se haragudnék, ha leszídna, ha rossz vagyok, vagy ilyesmi. Már vagy egy éve velünk lakik, és én tényleg igyekszem kedves lenni.

13f

2012. nov. 8. 10:13
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
94%
Itt bőgök, a férjem meg kérdezgeti, hogy mégis mi a bajom:DD Annyira örülök, hogy vannak még rendes anyukák és gyerekek. Az én anyám is lelépett, engem meg a testvéreimet a mostohám ( no meg apám ) nevelt föl, őt tekintem anyámnak. Sok sikert a közös élethez!
2012. dec. 19. 16:46
 42/48 anonim ***** válasza:
0%

Talán az lenne a legjobb megoldás, ha az ANYA szót mindenki tiszteletben tartaná és megmaradna a biológiai anyának.

Szólítsa az új nőt MAMI-nak.

Ez sokkal egészségesebb, főleg azért, mert a kedves mami egyáltalán nem biztos, hogy emgáll majd a 2 nem saját gyereknél akarhat újabb 2-t és azokat jobban fogja szeretni! Még ha egy földreszállt angyal akkor is különbséget fog tenni és az baj, sérül majd az öcséd, nem most, hanem később. Szóljál a szüleidnek, hogy az anya szó helyett legyen inkább mami az új nő.

Esetleg fordulj gyerekpszichológushoz akár interneten és kérj szakvéleményt.

2013. febr. 28. 15:56
 43/48 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség, nekem nincs más anyukám.
2013. febr. 28. 18:13
 44/48 anonim ***** válasza:
92%

#43 ne törődj a válaszolóval, belegabalyodott az oldalba mint majom a házicérnába, egy másik kérdéshez akarta írni :)

(aztán írta is, mert rájött)

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2013. febr. 28. 18:21
 45/48 anonim ***** válasza:
89%
ez de aranyos :)
2013. febr. 28. 23:42
 46/48 anonim ***** válasza:
85%
Sok boldogságot Nektek. Ez egy gyönyörű történet... Vannak még jó emberek a Világon! Ez vigasztaló! :)
2013. júl. 13. 19:11
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon aranyos *-*
2013. dec. 21. 12:17
 48/48 anonim ***** válasza:
Istenem, csak most több év után találtam ezt a kérdést. Jó tudni hogy vannak még ilyenek.
2019. szept. 30. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!