Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy apa...

Mit csináljak, hogy apa barátnője megkedveljen?

Figyelt kérdés

Nem ismertem az anyukámat, és most itt van Ági, akit apa feleségül fog venni. Nagyon aranyos és jól is főz, meg szép is, de engen nem nagyon kedvel. Kedves meg minden, de nem csinál olyasmit, amit másnak az anyuja szokott. Akkor se haragudnék, ha leszídna, ha rossz vagyok, vagy ilyesmi. Már vagy egy éve velünk lakik, és én tényleg igyekszem kedves lenni.

13f

2012. nov. 8. 10:13
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
71%
khmmm mondd az két "d", bocs
2012. nov. 8. 18:15
 22/48 A kérdező kommentje:

Megmondam neki tegnap este és örült. Holnap csak ketten megyünk állatkertbe.

Most nem érzem cikinek, szóval elárulom, hogy sírtunk is.

Köszi a segítséget.

2012. nov. 9. 06:28
 23/48 anonim ***** válasza:
95%
örülök neki :)
2012. nov. 9. 08:14
 24/48 anonim ***** válasza:
90%
Én is végtelenül örülök... :)
2012. nov. 9. 08:16
 25/48 anonim ***** válasza:
95%
Jajj de örülök, én most várok babát és megríkattál! Én is alig várom, hogy anyunak hívjon:)Jó hogy most mentek állatkertbe, ilyen időben kevesebben vannak és jobban előjönnek az állatok. Mindenképp vegyetek zoocsemegét és etessetek:)
2012. nov. 9. 08:49
 26/48 anonim ***** válasza:
94%
Köszönöm, hogy leírtad, hogy mire jutottatok. Nagyon örülök neki, hogy ilyen jól alakult, legyen nagyon boldog a családotok! :)
2012. nov. 9. 10:46
 27/48 A kérdező kommentje:

Sziasztok, a fiam írta ezt a kérdést. A fiam, igen, ő az én kicsi fiam, most ezt ezerszer le tudám írni, mert egy ilyen szívszorító vallomás után, mint amit kaptam ki ne tudna sajátjaként szeretni egy ilyen imádnivaló fiatalembert? Ostobának érzem magam, amiért nem vettem észre, hogy többet vár tőlem, mint amit adok, de mától ez máshogy lesz.

Egyébként ő mutatta meg ezt a kérdést, mert páran ezt tanácsoltátok neki. Megengedte, hogy írjak, amit szeretnék, szóval most dicsekedni fogok, hogy mennyire... nem is találok rá szót, hogy milyen fiam van nekem. Ha csak visszaemlékszem a beszédére nem tudom megállni a könnyeket. Egyikőtök tanácsát sem fogadta meg. Vacsora után félrehívott, hogy "komoly dologról kell beszélnünk", ezután gondolkodott egy kicsit, szeretett volna kezdésnek valami bölcset mondani, de nem sikerült, ezért inkább sírva fakadt és valami hihetetlen őszinteséggel adott ki magából mindent, ami a lelkét nyomta. Túl megható, hogy idézzek... Jó, csak egyet. "Ha idősebb és hülyébb leszek és azt mondom, hogy nem is te vagy az anyám, akkor nagyon verjél meg, jó?" Erre mit lehet mondani? Nem ragozom, lányeg az, hogy apunak nagyon sokat kell teperni, ha ismét az elsőszámú férfi szeretne lenni az életemben.:D

Köszönöm, hogy bátorítottátok, szegényebb lennék, ha ez kimaradt volna az életemől.

2012. nov. 9. 14:45
 28/48 anonim ***** válasza:
95%

El sem tudom mondani, hogy ez mennyire megható... :)

Szeressétek nagyon egymást boldog családként. :)

9 és 15 éves gyerkőcök nevelőanyukája.

2012. nov. 9. 14:56
 29/48 anonim ***** válasza:
97%

már megérte, hogy működik ez a portál

igazi anyuka vagy :)

2012. nov. 9. 15:05
 30/48 anonim ***** válasza:
96%

Kedves Ági és a kisfia!

Nagyon jó volt olvasni a történetet.

Legyetek nagyon boldogok és szeressétek egymást!

28/n

2012. nov. 9. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!