Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy apa...

Mit csináljak, hogy apa barátnője megkedveljen?

Figyelt kérdés

Nem ismertem az anyukámat, és most itt van Ági, akit apa feleségül fog venni. Nagyon aranyos és jól is főz, meg szép is, de engen nem nagyon kedvel. Kedves meg minden, de nem csinál olyasmit, amit másnak az anyuja szokott. Akkor se haragudnék, ha leszídna, ha rossz vagyok, vagy ilyesmi. Már vagy egy éve velünk lakik, és én tényleg igyekszem kedves lenni.

13f

2012. nov. 8. 10:13
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

Köszönjük!

Az jutott eszembe, hogy ha majd így vall szerelmet egy lánynak, akkor rögtön elkönyvelhetem magam anyósnak is. :D

2012. nov. 9. 15:45
 32/48 anonim ***** válasza:
96%
Köszönöm én is, hogy "befejeztétek" a történetet, többször is eszembe jutott a válaszom óta, mi lehet ezzel a bátor kis legénnyel. :) Annyira jó volt olvasni, hogy ilyen érzésekkel, őszinteséggel teli a lelke, hogy komolyan elérzékenyültem... Ilyen nyíltsággal és őszintén tudja az emberi kapcsolatait már gyerekként is kezelni, ezt sok felnőtt is megtanulhatná. És Ti, a szülei (!) nagyon büszkék lehettek rá! :))
2012. nov. 9. 15:50
 33/48 A kérdező kommentje:
Még csak most kezdődik a történet! Nagyon izgalmasnak ígérkezik. Remélem hamar belejövök az anyaságba. A párom is nagyon örül. Ő nem mutogatja a könnyeit, ezért tegnap este inkább kabátot húzott és elment sétáli.
2012. nov. 9. 16:01
 34/48 anonim ***** válasza:
94%

Ma olvastam ezt a kérdést először egy másik kérdés kapcsán. Be voltatok linkelve, mint követendö példa. :-)

Alig tudtam elolvasni, annyira bögtem a meghatottságtól. (Most is alig látom a monitort.) szerencsések vagytok, h ilyen ajándékot kaptatok. Egymást. Kicsit írígy vagyok. :-)

Nagyon Sok Boldogságot Kívánok Nektek!!!

2012. nov. 9. 16:42
 35/48 anonim ***** válasza:
95%
Istenem, ez olyan, mint egy mese! Annyira örülök, hogy megtaláltam ezt a szívmelengető történetet:) Így ismeretlenül is küldök nektek egy zsák puszit és ölit^^
2012. nov. 9. 17:28
 36/48 anonim ***** válasza:
95%
Mennyire jó kivételesen egy ilyen történetet olvasni itt a gyakorikérdéseken ! :) Megható :)))
2012. nov. 12. 19:36
 37/48 anonim ***** válasza:
:)
2012. nov. 13. 12:21
 38/48 anonim válasza:
87%
Örülök hogy vannak még jószívű emberek és gyerekek :)
2012. nov. 30. 14:51
 39/48 anonim ***** válasza:
91%
Most olvastalak el Titeket és megríkattatok!:) Bár ez úgy látom nem újdonság!:) Sok Boldogságot!
2012. dec. 18. 15:19
 40/48 anonim ***** válasza:
93%

szuper gyerkőc, te meg szuper anya!:) legyetek boldogok!!!!:)

24L

2012. dec. 19. 09:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!