Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy apa...

Mit csináljak, hogy apa barátnője megkedveljen?

Figyelt kérdés

Nem ismertem az anyukámat, és most itt van Ági, akit apa feleségül fog venni. Nagyon aranyos és jól is főz, meg szép is, de engen nem nagyon kedvel. Kedves meg minden, de nem csinál olyasmit, amit másnak az anyuja szokott. Akkor se haragudnék, ha leszídna, ha rossz vagyok, vagy ilyesmi. Már vagy egy éve velünk lakik, és én tényleg igyekszem kedves lenni.

13f

2012. nov. 8. 10:13
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon cuki vagy! :)Az előttem válaszolók jó tanácsokat adtak.

28/n

2012. nov. 8. 11:27
 12/48 anonim ***** válasza:
96%

Hát tudod, majdnem megríkattál, kicsi fiú. :) Szerintem ezt a kérdést így, ahogy van, megmutathatnád Áginak is, biztosan ő is értené, mi a helyzet. A többiek is nagyon jó tanácsokat adtak, szerintem is éreztetned kéne vele, hogy elfogadnád nevelőszülődnek, nemcsak apád feleségeként szeretnél rá tekinteni. Én is kaptam egy kisfiút a házasságomba, igaz, csak az apás hétvégékre, így tapasztalatból tudom, mennyire nehéz egy ilyen helyzetbe felnőttként is belecsöppenni. Hát még úgy, hogy Neked nincs mellette másik, "igazi" anyukád.

Egy-egy ölelés mindig jól jön ilyen helyzetben, de akár egyszer, ha kettesben vagytok, el is mondhatnád ugyanazt, amit a kérdésben leírtál.

2012. nov. 8. 12:32
 13/48 anonim ***** válasza:
96%

ez jó amit az előttem szóló írt ... ha nem tudod hogyan mondd el neki, akkor ültesd le egy percre a géped elé, és mutasd meg neki a kérdésed és a válaszokat ... szerintem jól fogja érezni magát tőle, és talán a megoldás is meg van :)

57 éves férfi vagyok, de ezeket a hozzászólásokat olvasva, néha nyeltem egy nagyot ... vannak még jó emberek

2012. nov. 8. 12:46
 14/48 anonim ***** válasza:
94%
Esetleg megkérdezted mér, hogy hívhatod-e anyának? Ha nem esik érzelmi okokból nehezedre, akkor ez biztos adna egy lökést a dolognak, hisz egyértelművé tennéd, hogy anyai dolgokat vársz el tőle.
2012. nov. 8. 12:51
 15/48 anonim ***** válasza:
92%
Na, mi a helyzet Ágival?
2012. nov. 8. 17:13
 16/48 A kérdező kommentje:
Ha lemennék és véletlenül anyának szólítanám, az jó lenne?
2012. nov. 8. 18:01
 17/48 anonim ***** válasza:
95%

NE! Azt ne csináld. Én egyszer véletlenül ezt mondtam nevelőanyámnak és nagyon kényelmetlen helyzetbe került szegény.

Csak mondjuk öleld át és mondd neki, hogy nagyon örülsz, hogy ő van neked, vagy ilyesmi, de ne szólítsd anyunak, mert nem az.

2012. nov. 8. 18:04
 18/48 A kérdező kommentje:
Oké.
2012. nov. 8. 18:08
 19/48 anonim ***** válasza:
96%

de nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy szólíthatlak anyunak? ... ha eddig nem volt veled problémája, biztos, hogy látja mennyire éhezel a szeretetre ... nem fogja magát kényelmetlenül érezni a kérdésedtől

ja, és olvasd végig a tanácsokat, mert segíthetnek (meg segíthetnek megérteni egy felnőtt ember lelkivilágát is ebben a témában)

2012. nov. 8. 18:10
 20/48 anonim ***** válasza:
95%
vagy mond neki olyan kis titokzatosan, hogy "magamban anyunak szólítalak, nem baj?" ... remélhetőleg érteni fog
2012. nov. 8. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!