Szerintetek mért elég ennyi életcél nagyon sok nőnek?
szül 3-4 gyereket, otthon van egész nap, robotol..4
önmegvalósítás nincs bennük vagy micsoda? elég annyi,hogy egész nap takarít meg cseréli a gyerek pelenkáit?
Mert a nők, mire kitalálják, hogy miben lennének jók, addigra megöregszenek.
Ezt nem bántásként írom, én is nő vagyok, de a legtöbb fiatal nőnek gőze nincs az életről, önmagáról, és ez természetes is.
Egyetem, suli, munka VALAHOL, meló,állás legtöbbször és nem KARRIER, aztán 30-asok lesznek hamarosan, szülni akarnak, szülnek, otthon maradnak, 40 körül járnak, mire letisztul bennük minden, és rátalálnak magukra.
Akkor meg már hátrányban vannak a "munkaerőpiacon", mert "öregek".
Rövid az élet, ennyi fér bele, ha lenne plusz 20 év karriert építeni, akkor más lenne a dolog.
Én megértelek Utolsó!
Nagyon fontos, amit tettél otthon, egy család jókedvét, melegségét biztosítottad!
Nem tudnál otthon maradni?
A félállást azért nem mondom, mert ilyen nincs!
Szerintem pár év utána rájön mind h csak otthon lenni nagyon unalmas tud lenni. Minden nap ugyan az megy.. nagyon egyhangúvá tud válni.. amig munkahelyen sok az ember, lehet beszélgetni, stb.. Ellenben sok nő nem szereti az ilyen úgymond "normál" munkát mert stresszes neki.
Sokat ismerkedek és rengeteggel találkozom akik ki is mondják h ők azt nem birnák és szivesen lennének otthon, mindent megcsinálnak csak ne kelljen munkába járniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!