Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mért elég ennyi...

Szerintetek mért elég ennyi életcél nagyon sok nőnek?

Figyelt kérdés

szül 3-4 gyereket, otthon van egész nap, robotol..4

önmegvalósítás nincs bennük vagy micsoda? elég annyi,hogy egész nap takarít meg cseréli a gyerek pelenkáit?

2012. nov. 7. 17:36
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
63%
Engem pl nem igazán érdekel a karrier, sőt sosem érdekelt, bármikor feladnám egy gyerekért. Sokkal jobban szeretek jókat főzni, a páromnak kedveskedni, mintsem hülye emberekkel foglalkozni, akik még számolni se tudnak, emellett agresszívak és bunkók.
2012. nov. 7. 21:57
 32/41 anonim ***** válasza:

Mert a nők, mire kitalálják, hogy miben lennének jók, addigra megöregszenek.

Ezt nem bántásként írom, én is nő vagyok, de a legtöbb fiatal nőnek gőze nincs az életről, önmagáról, és ez természetes is.

Egyetem, suli, munka VALAHOL, meló,állás legtöbbször és nem KARRIER, aztán 30-asok lesznek hamarosan, szülni akarnak, szülnek, otthon maradnak, 40 körül járnak, mire letisztul bennük minden, és rátalálnak magukra.

Akkor meg már hátrányban vannak a "munkaerőpiacon", mert "öregek".

Rövid az élet, ennyi fér bele, ha lenne plusz 20 év karriert építeni, akkor más lenne a dolog.

2012. nov. 7. 22:00
 33/41 anonim ***** válasza:
5%
Nekem nincs gyerekem, nem is igazán vágyom rá, szóval én sem értem meg azokat, akik csak azért élnek, hogy szülhessenek/nevelhessenek. De ez az ő dolguk és kész. Amúgy meg kérdezd meg a cigányoktól, ők jobb válasz fognak erre adni: családi pótlék!
2012. nov. 7. 22:38
 34/41 anonim ***** válasza:
47%
Erről a kérdésről csak annyit,hogy sok férfinek még ennyi életcélja sincs,csak a züllés.
2012. nov. 7. 22:41
 35/41 anonim ***** válasza:
Ez miért probléma neked? nem vagyunk egyformák...
2012. nov. 8. 08:39
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Két kislányom van,jövő hét kedden megyek vissza dolgozni,három év itthon lét után.Az első gyermekem után még boldogan mentem vissza "önmegvalósítani",akkor örültem neki,hogy picit más lesz az életem.A második gyermekem születésénél kezdte a nagyobbik az iskolát,sokkal több dolog volt itthon és hasznosnak éreztem magam.Most fájó szívvel megyek vissza dolgozni és ennek több oka is van.Burokban éltem három évig,szeretetet adtam és kaptam,el voltam zárva a külvilágtól és most érzem csak,hogy ez mennyire jól esett.Pont annyi dolgom volt itthon,amit el tudtam végezni,mindig volt meleg étel,rendes lakás,tiszta ruha,volt móka és kacagás,türelem és megértés,melegség volt az otthonunkban.Most rohanás,kapkodás,kevés idő jellemzi majd a mindennapokat,mindenki idegesebb lesz,hiszen mindent ugyan úgy el kell majd látni,de még dolgozni is kell.Tudod a héten bementem a munkahelyemre,az egyik kolleganőm olyan ronda stílusba beszélt velem,hogy elgondolkodtam rajta,hogy ha ezt csinálja velem,akkor miként viselkedik az ügyfelekkel.A közlekedési eszközökön ideges,másokra nem figyelő,vagy éppen közömbös embereket láttam.Elborzasztott amit tapasztaltam.Ez nekem most jobban feltűnik,hiszen egy védelmező burokban éltem évekig.És bizony hiányozni fog,a szívemet tépik ki és azt érzem,hogy olyan jó dolgom volt,amilyen már nem lesz az életemben.Nem vess meg az érzéseimért!Én ezt érzem,te lehet,hogy mást,elfogadom azt is!Te miért nem szeretnél a másik oldalon lenni?Leírnád?
2012. nov. 8. 10:01
 37/41 anonim ***** válasza:

Én megértelek Utolsó!

Nagyon fontos, amit tettél otthon, egy család jókedvét, melegségét biztosítottad!

Nem tudnál otthon maradni?

A félállást azért nem mondom, mert ilyen nincs!

2012. nov. 8. 10:56
 38/41 anonim ***** válasza:

Szerintem pár év utána rájön mind h csak otthon lenni nagyon unalmas tud lenni. Minden nap ugyan az megy.. nagyon egyhangúvá tud válni.. amig munkahelyen sok az ember, lehet beszélgetni, stb.. Ellenben sok nő nem szereti az ilyen úgymond "normál" munkát mert stresszes neki.

Sokat ismerkedek és rengeteggel találkozom akik ki is mondják h ők azt nem birnák és szivesen lennének otthon, mindent megcsinálnak csak ne kelljen munkába járniuk.

2012. nov. 8. 11:31
 39/41 anonim ***** válasza:
36-os vagyok,ha nagyon összhúzzuk magunkat,akkor maradhatnék még itthon,de ha belegondolsz,akkor magammal tolok csak ki.A gyerekek hamar kiröpülnek,a nagyobbik lányom már lassan tíz éves,pár év és nem igényli olyan mértékben a társaságomat,mint most.Nem szeretnék a gyerekeire rátelepedő,csak és kizárólag értük élő anya lenni.Ha maradok,akkor hosszú évek kimaradnak a munkából,ahova sokkal nehezebb visszaállni,ha nem lehetetlen.Tudom,hogy ez az élet rendje,ezért is megyek vissza,de számomra ez az időszak megismételhetetlen lesz az életemben.És persze,a többieknek is van igazsága,hiszen jó emberek között lenni,jó hasznosnak érezni magunkat,de rossz,hogy nem mehetek el osztálykirándulásra,hogy korábban kell elrohannom,ha ott szeretnék lenni az anyák napján,rossz,hogy nem tudok olyan türelmes lenni stb.A megoldás az anyák számára az lenne,ha találhatnának valóban hat órás állásokat,amit azért megfizetnek annyira,hogy megérje elvállalni.Így sokkal könnyebb lenne.Persze vannak ilyen állások,de nem elég és nem fizet jól.Én is diplomás ember vagyok,nagyon jó melóhelyem van,próbáltam átkérni magam hat órás állásba,de hülye leszek ennyi pénzért utazni két-két és fél órát.Akkor legyen nyolc óra és több tíz ezer forint marad a zsebemben.
2012. nov. 8. 11:43
 40/41 anonim ***** válasza:
Robotolni a főnöködért a munkahelyeden, ingyen túlórázni, hogy bevágódj nála tán jobb, mint a gyerekeidnek élni? Az nem cseléd munka? Némely főnök emberszámba se veszi a dolgozóit...
2012. nov. 8. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!