Mit tegyek? Kétségbe kéne esnem?
Hát mindig rossul érzi magát emiatt.Jó de ne úgy gondoljon erre senki,hogy minden alkalommal ez van,csak néha fordul elő,de hát kellemetlen neki is és nekem is,mert neki bűntudata van,én meg azon rágódom,hogy mit csinálok rosszul,holott tudom,hogy semmit,hiszen mint mondtam a szexuális életünk nagyon jó,csak néha van ez a malőr,de barátoknak erről mégsem tud nyiltan beszélni az ember.
Az van egyébként,hogy reggel 6-tól 2-ig dolgozik egyik munkahelyén heti 5 nap és délután 3-tól este 10-ig meg egy másik helyen,ahol én is csak ő itt mellékállásban.És azért ez megterhelő.
Szóval beszéltünk már erről,sőt lehet,hogy nem is kéne rajta fennakadni,csak érdekelne,hogy volt-e így más is és mi volt az ok,lett-e belőle valami gond?
Szerintem az a csoda ha nevedre emlkészik ennyi meló után.
Nem jó, visszavonom, mondom máshogy, az a csoda ha a saját nevére emlékszik.
Ha elalszik, hát elalszik, adj neki egy puszit, takargasd be és ne birizgáld a micsodáját, hadd aludjon.
Majd hétvégén lesz szex töméntelen és kész.
Ilyen időszakunk volt már nelünk is.
Mindketten 12 órában dolgoztunk, meg napi 2,5-3óra utazás. Aztán otthon még főzzön is az ember, dobjon be 1-2 mosást.
Mire ágyba kerültünk, min akit fejbe vágtak. Vagy ha nem, akkor komolyan mérlegelni kellet, h szex, v "normális" mennyiségű alvás.
Aztán pénteken este vásárlás. Szombaton alvás, takarítás, vasalás. Esetleg szex. Vasárnap főzés...... Néha hétvégén sem jött össze semmi.
Egyikőtöknek visszább kell venni. Nálunk ez én voltam, mert ő kicsit jobban bírja. Mi a végére már nagyon türelmetlenek és bunkók is voltunk egymással. Majdnem szét is mentünk.
Ugye azért dolgoztunk/dolgozunk, h a."Mi" életünk jobb legyen. De ha nincs "Mi"......
Eleinte mi is olyan megértőek voltunk egymással mint ti. Csak mi itt annyiban is hagytuk, h akkor jó ez így. Sokáig sajnos nem lehet, mert eltávolodtok.
Második válaszoló,ezt szoktam tenni...
Harmadiknak pedig: Hát akkor te tudod igazán miről beszélek.Nálaunk annyiból rossz,hogy hétvégén is dolgozunk a szabadnapok hétköznapra esnek és szinte sosem ugyanazon napon van mindkettőnk szabadja. hát mi is azért gürizünk,hogy jó legyen.Bár a vége már látszik,mi ugyanis 2 éven belül költözünk ki külföldre,csak addig fogjuk ennyire nyomni a munkát,kint sokkal könnyebb lesz.
Mondjuk nekem nem akkora a szexuális étvágyam,hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatunk,ő meg mindent megkap tőlem szerencsére és bizton állíthatom,hogy ő sem nézeget de nem is gondol félre. Nagyon szeretjük egymást,és ez sem lesz akadálya a kapcsolatunknak.Ez inkább csak az én kis lelkemben okozott gondot,de látom,más is volt így és már sokkal nyugodtabb vagyok,hogy nem mi vagyunk ilyen csodabogarak,hanem sajnos a mai világban ennyit kell gürizni,hogy az ember megélhessen.Köszi a véleményeket/tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!