Van miért kétségbe esnem?
lehet, hogy túl erős, úgynevezett ,,elit'' gimnáziumokba jelentkeztél, ezért nem vettek fel
ilyen helyeken vagy 4,7-5 vagy, vagy gazdag, és lefizeted az igazgatót... voltak osztálytársaim, akik oda mentek
de olyan diák is volt, aki itt maradt ilyen eredménnyel, és mégis, így is ugyanolyan művelt lesz, mint ők... vagy állítom, néhánynál műveltebb... a tananyag mindenhol ugyanaz az országon belül, és ha te megtanulod, ugyanazt tudni fogod mint ők, csak tőlük szigorúbban kérik számon
felvételinek nagyon flegmák az iskolák, negyedikbe felvételiztem utoljára, a matekom hibátlan lett, az izgalomtól meg bénáztam olvasásnál... még vissza sem írtak, hogy nem vettek fel.
most úgy vagyok kilencedikes egy sima gimnáziumban, hogy nyolcadikban átmentem ennek az általános iskolai részére, elértem a 4 átlagot(épphogy), és megajánlották nekem a helyet
különben tuti elrontottam volna a felvételit...
szóval, ne tojjál be, majd lesz valahogy, hitesd el magaddal, hogy fölvesznek, lehet, hogy bevonzod!
15/L
Van miért kétségbe esned.
Felvételid hány pontos lett?lehet azt rontottad el.
Nem akarlak elkeseríteni,de a gyűjtőiskolák még csak nem is szakközepek,hanem szakiskolák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!