Számítások szerint 20 hetes vagyok, de a mai ultrahangon azt mondta az orvos, hogy a baba méretei alapján csak a 19. hétben vagyok. Valami baj van, vagy nem kell kétségbe esnem?
abszolúlt nincs. Ne aggódj. Képzeld hasonló esetem voln nekem is csak annyi különbséggel, hogy az elején voltam még kb 10 hetes voltam addig folyamatosan voltak problémáim.. és akkor mentem a dokihoz és azt mondta, hogy kisebb a ababa mint egy hete.. nah neee... gondoltam. Aztán kérdeztem, hogy de szívhang van igaz? Mire ő: hát.... hát.. az éppen van. És a beutalóra azt írta, hogy missed ab. Vagyis megkésett abortusz. Másnap mentem hüvelyire...addig tökre szétizgultam magam és kiderült hogy nincs semmi baj, és normálisak a méretek.
Aztán épp ma mesélte barátnőm most szült meg 2 hete, hogy az ultrahang tippekre nem szabad adni, mert sokat "csalhatnak" pl. az ő babájára azt mondták hogy 3 kilós.. fél kilót tévedtek... azért ez elég sok.. nem?
Szóval szerintem nem kell aggódni. Minden baba más más ütemben fejlődik.
Jó babavárást!
Szia! Ne aggódj!Nálam is ez a helyzet. A genetikai uh-n azt mondták, hogy a menses szerint 19+2 napos vagyok, míg a méretek alapján 18+4 napos vagyok... a doki azt mondta semmi gond akkor 18+4 napos vagyok, hiszen egy hét eltérés a fogamzás "eltérése miatt" miatt van, egy héttel később estem teherbe.Most voltam 4D-n, ott is azt mondták, hogy 24+2 napos voltam a mensi szerint, de az adatok 23+4,6 naposak voltak. De ott is azt mondta a hölgy, hogy 1 hét nem számít. Csak nagy durva eltéréseknek nem szabad lenni.
Jó babavárást!
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!