Pco-m van nem kell kétségbe esnem?
Figyelt kérdés
Így nehezebben eshetek teherbe?vagy vannak ilyen női társaim akiknek ilyen van és boldog család anyukák.kérlek írjatok?!2011. máj. 27. 15:51
1/3 anonim válasza:
Szia!Nekem is PCOS-m volt és én nem kaptam semmilyen gyógyszert csak gyógyteát ittam. 1,5év után jött a baba!És nem menstruáltam!16hetes voltam mikor kiderült hogy baba van!:) Most 1,5éves nagyfiú!
2/3 A kérdező kommentje:
nekem van menzeszem csak késni szokott pár napot babát szeretnék és ezért kérdeztem
2011. máj. 27. 16:08
3/3 anonim válasza:
19 éves korom óta tudom, hogy pcos-m van, sajnos. Jóideig fogigátlót szedtem, az helyretette a ciklusaimat. Lefogytam (diéta, sport), és akkor már fogigátló nélkül is lett viszonylag rendszeres menzeszem. Kb. 4 hó próbálkozás után jött a baba, de elment. Aztán rá 7 hóra ismét babó, ő már lassan 10 hónapos nagylány ;) Most próbálkozunk a kistesóval (immáron megint 4. hónapja), de most hőmérőzök és tudom, hogy van spontán peteérésem. Szerencsére a terhesség alatt csak kevés plussz kilót szedtem fel, vigyáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!