Mit csináljak? Teljesen kétségbe vok esve?
Figyelt kérdés
Lehet hogy kicsit hosszú lesz elore is bocsánat! 19 éves vagyok párommal 4 éve vagyunk együtt, eleinte minden szép és jó volt míg egy nap kiderült hogy terhes vagyok a szüleim kikészültek ami értheto de akkor mégis a párom mellett álltam ki! Teljesen a szüleim ellen fordultam mind1 idovel ez megoldódott a pici születése után nem sokkal odaköltöztünk anyósomékhoz! Anyósom mindíg talált vmi okot hogy ócsároljon de a párom annyit nem mondott volna hogy haggyd már abba anyu!! Párom kitalálta hogy nem köszönhetek fiúknak meg nem is beszélgethettem senkivel, még ezt is lenyeltem! Párszor eljárt a keze amit szintén megbocsátottam! Teljesen úgy viselkedik velem mint egy szolgával, ugráltat, csúnyán beszél velem, semmi nem jó amit csinálok! Teljesen kiölt belolem minden érzést! Persze ha akart vmit tudott nyalizni! Na most megismerkedtem egy férfivel aki a párom ellentétje! Ódadó, segítokész, kedves, egyszeruen imádom! Jelenleg albérletben lakunk de én hazaszeretnék költözni csak félek hogy lelkileg annyira gyenge vagyok hogy nem tudnám végig csinálni!ti mit tennétek a helyemben, kérlek titeket adjatok tanácsot!2012. okt. 3. 12:07
1/14 anonim válasza:
Költözz el, írd le ezt egy levélben még bővebben akár és küldd el a párodnak...
2/14 anonim válasza:
Párod egy zsarnok, az ilyen mentalitású emberek soha nem változnak meg, azt gondolhatja, hogy gyerek mellett nem nagyon ugrálhatsz, ezért kénytelen vagy tűrni, pláne ha még jövedelmed sincs.
Ha kellesz másik normális férfinak, aki elfogad a gyerekeddel, akkor hagyd ott a párod a fenébe, ha viszont nem, akkor sajnos így jártál.
3/14 anonim válasza:
A párod egy EQ nulla.Szerintem szökj el és kérj segítséget,lehetőleg erős férfiaktól,mert az ilyen gyengeelméjűnek csak az használ,ha jól megverik.Ilyen bűnöző,trehány fajta.Bocs,de rühellem az ilyen kis kö.csögöket.
4/14 anonim válasza:
Nem kellett volna anyósék nyakára szülni egy gyereket..
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igazatok van 100% ig csak egyszer már itt hagytam és szólt 2 szép szót és ugrottam vissza! Attól félek lelkileg nem tudnám elviselni és ugyanabba a hibába esek! :S
2012. okt. 3. 13:17
6/14 A kérdező kommentje:
Nem anyósom nyakára szültem hanem én akartam! Ha anyósom nyakára szültem volna ő tartaná el de inkább mi tartottuk őket
2012. okt. 3. 13:19
7/14 anonim válasza:
Dolgozol, tanulsz? Ha nem, akkor bizony a nyakukra szülted.
Az, hogy te akartad, nem jelenti azt, hogy a pasid is. Könnyen lehet, hogy ezért büntet!
8/14 anonim válasza:
Szerintem csomagolj, és menj el. Erősnek kell lenned. Csak arra gondolj, hogy a kicsinek is lesz a legjobb. Meg adjon erőt az is, hogy ott az új lovag, akire számíthatsz. Hasonló helyzetben voltam én is, bár az nem volt ennyire durva. Nem volt gyerek, és verés. De 10 év után jöttem el az akkori pasimtól. Nagy erő kellett hozzá, de nekem az új kapcsolat ezt meg tudta adni. Azóta eltelt 1.5 év, és egyáltalán nem bánom, hogy így döntöttem. Csak rajtad múlik!
9/14 anonim válasza:
Erősítsd meg magad, azt akarod, hogy a gyereketeket is verje?!
Irány haza, most azonnal!
10/14 A kérdező kommentje:
Tanulok még, párom tartott el minket meg a mai napig is.ő akarta a legjobban a gyereket de ahogy terhes lettem minden megváltozott! Most itthon van és olyan feszült vagyok meg ideges! Anyum elküldött pszichológushoz, nem tudom miben használna! Köszönöm a bíztató válaszokat!
2012. okt. 3. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!