Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezert ti haragudnatok az...

Ezert ti haragudnatok az anyukatokra?

Figyelt kérdés

A szuleim elvaltak, es apu uj baratnoje azt mondta hogy edesanyam elakart vetettni mikor megtudta hogy terhes.

Azert mondta el nekem mindezt hogy megutaljam az anyukamat - gondolom -! De en tudtam, mert anyukam meselte, hogy mikor terhes volt velem sok rossz dolog tortent a csaladba!

Arrol konkreta nem tudtam hogy valoban ezt akarta e, de ha megis akkor sem haragszom ra mert tudom hogy mennyi mindenen ment keresztul akkoriba.

Beszeljek vele errol? Vagy hagyjam annyiban a dolgok, ne kerdezoskodjek?!

2012. nov. 6. 15:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindig minden rossz gondolatot meg kéne magyaráznunk, egész életünket ezzel tölthetnénk. Anyukád nehéz helyzetben volt, viszont te itt vagy neki és ahogy az előttem szólók is írták, csak ez számít.

Apukád barátnője pedig süllyedjen a föld alá, ezt nem neki és nem így kellett volna elmondania. Én is elmondanám apukádnak, hogy tudja, milyen párt választott és a jövőben nem tőle szeretnél megtudni dolgokat a családodról.

2012. nov. 6. 16:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt soha nem értettem, van egy ismerősöm, aki az apja szemére vetette, hogy nem is akarta őt mikor megfogant. Mondjuk abban az esetben a gyerek jómódjában azt se tudta mit csináljon, ezért mással nem tudott elő állni.

Az, hogy az anyukád ezen elgondolkozott, pontosan azt jelenti, hogy számára fontos volt az, hogy a gyereke olyan körülményekbe érkezzen, ami a legmegfelelőbb.

Ha ez valamiért veszélyeztetve volt, akkor a TE érdekeidet is nézve gondolkozott el rajta.

Nem tudom hány éves vagy, de ha nagyobb leszel, akkor biztosan meg fogod ezt jobban érteni. /Bár akiről fent írtam 19 éves fiú létére vágta az apjához./

Az anyukád nyilván nagyon szeret téged. És butaság azon gondolkodni, hogy ezért haragudni kellene-e rá. A válasz egyértelműen nem! És felhozni sem kell, de ha nagyon kiváncsi vagy, biztos szívesen megérteti veled, hogy mi volt a gond!

2012. nov. 6. 16:19
 13/20 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem, felesleges erről beszélned anyuddal. Biztos kellemetlen lenne neki, pont te írtad, hogy sok rossz dolog történt anyukáddal abban az időben, a lényeg, hogy élsz. Másrészről, ha megkérdezed, lehet hazalmas botrány kerekedik belőle,mert ez csak anyukádra és apukádra tartozó személyes dolog, a nőnek semmi köze hozzá, de ha már apukád megosztotta a nővel, legalább annyi esze lehetett volna, hogy nem mondja el neked. Én anyukád helyében biztos megmondanám neki, hogy a saját életével foglalkozzon, de ha apukád ennyire odáig meg vissza van a nőért tuti sikerül mégjobban anyukád ellen hangolnia apukádat.
2012. nov. 6. 16:21
 14/20 anonim ***** válasza:

jól mondják a tobbiek!

ilyen miatt nem szabad "haragudni"!

évekkel ezelőtt történt,és a lényeg,hogy nem tette meg! tőle kaptad az életed!

én el se mondanám az anyukamnak ezt. elég ha te megjegyzed,hogy milyen az apukad új nője......

2012. nov. 6. 16:44
 15/20 anonim ***** válasza:

nem haragudnék

mikor én megfogantam anya is kicsit kétségbe esett, de hát a végén megtartott.. ez a lényeg itt

2012. nov. 6. 17:04
 16/20 A kérdező kommentje:
Hat, azt mar tudom hogy az a no gonosz. Mikor meg csak titokban talalkozott apuval, akkor irt egy levelet az anyukamnak hogy megcsalja a ferje. Azert hogy veszekedes legyen otthon, de en lattam hogy o hogy ir es biztos vagyok benne hogy azt a levelet is o irta megismertem az irasat es meg is mondtam neki. De azt mondta apunak hogy meggzanusitom ot es tobbet nem mehetek hozzajuk ha nem tudok viselkedni meg tisztelni a felnotteket. De aztan apu is elmondta nekem hogy szerinte is o irta. Ugyhogy mar regen nem szeretem azt a not.
2012. nov. 6. 17:13
 17/20 anonim ***** válasza:

A harag mindig arra kell, hogy irányuljon, aki a fájdalmat okozta: ha haragudni akarsz valakire, akkor nem az édesanyádra kell haragudnod, hanem a mostohára, aki fájdalnat akar neked okozni. Neki aztán semmi köze sincs ahhoz, hogy az édesanyád hogyan döntött annak idején, de most ezzel a mocskos, szemét kijelentésével jól belédrúgott, és semmi mást nem akar, mint neked fájdalmat okozni, és éket verni közéd és az édesanyád, vakamint közéd és az édesapád közé.

Ha te élsz, akkor az édesanyád vállalt, akárhogyan is. Az édesanyáddal is és az édesapáddal is érdmees volna erről beszélni. Jó, ha tudják, hogy mit kavar a hátuk mögött a mostoha.

Valamint neked is, kicsi lány ideje volna a sarkadra állni és a kedves mostohát úgy helyretenni egy ilyen kijelentés után, hogy csak úgy ropogjon! Normális ember SOHA nem mond ilyet egy gyereknek! Érted? SOHA!!!

2012. nov. 6. 21:02
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

14: Tévedsz. Az ember nem a szüleitől kapja az Életet, mert életet adni csakis Isten tud. A szülők csak továbbadják azt az életet, amit maguk is kaptak, a szaporodáson keresztül. Nem teremtik, csak továbbadják.

Ha így nézed a dolgokat, mindjárt nem látod szentnek - nagyon helyesen! - sem a te szüleidet, sem másokét.

2012. nov. 6. 21:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ez hit kérdése, szerintem nem így van.
2012. nov. 7. 08:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Igaza van az utolsónak. Az csak hit. Max előretörésben és célok elérésében mész vele valamire.

Hiába hisz valaki valamiben kőkeményen ha az nem létezik....

Egy elnök úgy halt meg, hogy tagadta, hogy a Föld gömbölyű, mélyen hitte, hogy a Föld lapos aztán mégis....

2012. nov. 7. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!