Ezert ti haragudnatok az anyukatokra?
A szuleim elvaltak, es apu uj baratnoje azt mondta hogy edesanyam elakart vetettni mikor megtudta hogy terhes.
Azert mondta el nekem mindezt hogy megutaljam az anyukamat - gondolom -! De en tudtam, mert anyukam meselte, hogy mikor terhes volt velem sok rossz dolog tortent a csaladba!
Arrol konkreta nem tudtam hogy valoban ezt akarta e, de ha megis akkor sem haragszom ra mert tudom hogy mennyi mindenen ment keresztul akkoriba.
Beszeljek vele errol? Vagy hagyjam annyiban a dolgok, ne kerdezoskodjek?!
Nem vetetett el, ez a lényeg.
Az új nő viszont egy agyatlan gonosz perszóna, nem veszi észre, hogy ezzel neked okozhatja a legnagyobb fájdalmat.
Amikor az elsö gyerekemmel terhes lettem, a párom szülei javasolták, hogy vetessem el, mert elég rossz anyagi helyzetben voltunk mi is, meg ök is.
Megbeszéltük, hogy megtartjuk, ezt ök is elfogadták.
Késöbb, amikor meglett a baba, soha egyetlen egyszer sem jutott eszükbe, hogy hiba volt megtartani, söt nagyon szerették is, amig csak éltek.
SZóval az, hogy valaki egy terhességet megtudva elgondolkodik azon, hogy megtartsa-e, meg tudja-e tartani, nem jelenti azt, hogy a gyereket nem szeretné igazán.
Te tudod, milyen jó édesanyáddal a viszonyotok, ha tényleg mindenröl tudtok beszélni, akkor esetleg kérdezd meg. De ha netán - ez a legrosszabb variáció - azt mondja, hogy gondolkodott ezen, akkor is a fontos az, hogy mégis melletted döntött. Ugyanis amikor valaki terhes lett, akkor még nincs meg az a kötödés, ami egy gyerekhez van, ahhoz is idö kell, mire tudatosul benne, hogy ott benn egy icipici gyerek van.
De semmiképpen nem haragudnék anyukámra a helyedben, viszont a "barátnöt" lehetöleg elkerülném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!