Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyut arra,...

Hogy vegyem rá anyut arra, hogy vegyen nekem nadrágot?

Figyelt kérdés

Januárban vettem magamnak két nadrágot. Eddig bírták. Az egyiknek a térdénél volt koptatás, szanaszét szakadt, most a térdénél van egy nagy lyuk,illetve csiszolódik a combomnál, ott is szét van menve, de még csak egy kicsit.Ezt kell hordanom.

A másiknak a combcsiszolódás miatt totál szét van menve a combja, már hatalmas lyukak vannak rajta. És nagy is rám.

Két hete könyörgök neki,hogy vegyen nekem nadrágot. Úgy volt,hogy a múlthéten veszünk,de lerázott azzal,hogy nincs készpénze,majd pénteken vagy szombaton. Akkor neki más dolga volt. Már rettenetesen megalázó így járni suliba,mintha csóringer lennék,pedig van pénzünk. Holnap el sem megyek suliba, ha ebben a nadrágban kell mennem. Most azt mondogatja,hogy várjam meg a fizetését, és majd szombaton veszek nadrágot, de tuti,hogy nem vágna földhöz minket ez a pár ezer forint. főleg nem szombatig, mikor ők jövőhéten Bécsbe ruccannak ki utána két héttel meg Münchenbe. Mit mondjak neki,hogy vegyem rá,hogy vegyek magamnak egy,max két tetves nadrágot?

16L

2012. nov. 6. 15:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
16 éves vagy.a Mc'Donalds tárt karokkal várja a diákokat vagy a Tesco.Hajrá.sok veled egykorú is dolgozik,hogy legyen pénze pl nadrágra,még akkoris,ha a szülők anyagi helyzete ezt nem indokolná.De mégiscsak jobb érzés ha a saját pénzedből vehetsz ezt-azt és senkinek nem kell könyörögnöd,nem :)?
2012. nov. 7. 00:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Én is így jártam anno iskolába, mert kedves édesapám nem adott pénzt, már nem győztem agyonfoltozni, varrni a lukakat, hogy hordható maradjon a nadrág...
2012. nov. 7. 13:21
 23/25 anonim ***** válasza:
Fogj egy ollót, és vágd apró darabokra a szakadt nadrágokat. Aztán ne mozdulj ki a lakásból addig amíg nem vesz egy újat.
2012. nov. 9. 02:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Kérj pénzt apukádtól, és vedd meg magadnak.
2012. nov. 9. 02:47
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a sztoriból mi igaz és mi nem, de én pl. tudok egy példát ahol a szülők nagyon gazdagok voltak a gyerek mégis ocsmány cuccokba járt. Volt osztálytársamék 17 szobás házban élnek, 10 tv van a házban, xbox, ps3, szerintem nem kell részletezni. Volt osztálytársam mégis bokalengős, régi, kinyúlt, kopott cuccokba járt. Jó mondjuk ő egy eléggé igénytelen fiú volt, és naponta 60ezreket játszott el,de szerintem ha krőzusok vagyunk akkor a gyerekünk ne járjon már ocsmány cuccokba, én tuti nem engedném mert az a szülőkre nézve is szégyen.
2012. nov. 13. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!