Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyut arra,...

Hogy vegyem rá anyut arra, hogy vegyen nekem nadrágot?

Figyelt kérdés

Januárban vettem magamnak két nadrágot. Eddig bírták. Az egyiknek a térdénél volt koptatás, szanaszét szakadt, most a térdénél van egy nagy lyuk,illetve csiszolódik a combomnál, ott is szét van menve, de még csak egy kicsit.Ezt kell hordanom.

A másiknak a combcsiszolódás miatt totál szét van menve a combja, már hatalmas lyukak vannak rajta. És nagy is rám.

Két hete könyörgök neki,hogy vegyen nekem nadrágot. Úgy volt,hogy a múlthéten veszünk,de lerázott azzal,hogy nincs készpénze,majd pénteken vagy szombaton. Akkor neki más dolga volt. Már rettenetesen megalázó így járni suliba,mintha csóringer lennék,pedig van pénzünk. Holnap el sem megyek suliba, ha ebben a nadrágban kell mennem. Most azt mondogatja,hogy várjam meg a fizetését, és majd szombaton veszek nadrágot, de tuti,hogy nem vágna földhöz minket ez a pár ezer forint. főleg nem szombatig, mikor ők jövőhéten Bécsbe ruccannak ki utána két héttel meg Münchenbe. Mit mondjak neki,hogy vegyem rá,hogy vegyek magamnak egy,max két tetves nadrágot?

16L

2012. nov. 6. 15:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%
Szólj a tanárodnak, hogy kénytelen vagy szakadt ruhákban járnod, mert nem kapsz új ruhákat. Mond meg neki, hogy így szégyelsz iskolába járni és ez miatt nem is tudsz rendesen figyelni az órán. A tanár felveszi a kapcsolatott a szüleiddel ha nem történik semmi akkor pedig gyámügyre is vihetik a dolgot.
2012. nov. 6. 16:10
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Nagyidtól nem tudsz kérni pénzt (esetleg kölcsön), én biztosan vennék az unokámnak egy új gatyót, ha látnám, hogy rongyosban jár.
2012. nov. 6. 16:14
 13/25 anonim ***** válasza:
40%
Nincs harisnyád meg szoknyád se? Vagy cicanadrág? Azért én azt nem nagyon hiszem, hogy olyan jól álltok és neked csak 2 szakadt gatyád van...
 14/25 A kérdező kommentje:
Az osztályfőnököm röhögne egyet, nem igazán csípjük egymást.
 15/25 A kérdező kommentje:

Sajnos nem a városunkban lakik egyik nagyim sem.

Cicagatyáim vannak, de abban megfagynék már.Eddig is azt hordtam hosszított pólóval.

Nincs sok hosszú gatyám,mert az az egyetlen,amit utálok vásárolni. Régebben egy jó 15-20 kilóval nehezebb voltam,és soha nem jött rám ami nekem tetszett. Azóta meg testkép zavarban szenvedek. Félek a nadrágvásárlástól.Már van a méretemben minden nadrágból(kínaiban 28-29 es, "plázabutikokban" 38) de tuti nem úgy állnak rajtam,mint más normális lányokon. Ezért örültem neki,mikor januárban találtam ezt a két gatyát, legalább ez a gond letudva. Pólóból,pulcsiból rengeteg van. Cipőből annyi amennyire épp szükségem van.

2012. nov. 6. 16:21
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, hogy anyud nem szeret vásárolni menni. Ha ez a baja akkor ajánld fel, hogy megveszed inkább magadnak, nem kell veled mennie. Vagy kérj tőle pénzt valamilyen indokkal és keres egy turit, ott nagyon olcsón lehet jó ruhákat venni. Nekem is kidörzsölődik a gatya a combom közt, de az ott vett nadrágok egy évnél többet is bírnak. :)
2012. nov. 6. 16:54
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem érzékeli, hogy ez ekkora probléma számodra, szerintem meg se gondolja. Nem kell rosszat feltételezni egyből. Amúgy meg varrd össze belülről. Én is csináltam már, olyan lett, amilyen, de most ez a toldozott-foldozott nadrág is divat. Sokkal jobb, mintha lyukak lennének rajta.
2012. nov. 6. 16:55
 18/25 anonim ***** válasza:
76%
Fogj egy ollót oszt vágd le a szárát.Rövid gatyiba és még (lukas) is csak nem hajt ki az utcára.Kénytelen lesz elmenni minél elöbb venni.ha csak neked gatyára nem telik akkor mit veszíthetsz?Max kapsz 2pofont kibírod:)Ezek fényébe ne úgy járj az utcán,iskolába mint egy hajléktalan.
2012. nov. 6. 17:00
 19/25 Mara Acoma ***** válasza:

Most, hogy ennyi választ kaptál, hívd ide anyukádat a géphez, hogy olvassa el! Kizárt dolognak tartom, hogy ettől ne szállna kicsit magába:)

Valamint egy megoldás: Diákszámla, diák kártya. Tegyen rá neked havonta pénzecskét és megveszed ami kell. Nálunk így működik egy ideje a fiammal és tökéletesen bevált.

2012. nov. 6. 18:38
 20/25 A kérdező kommentje:
nagynehezen adott 5000 ft-ot ,hogy vegyek magamnak egy nadrágot a kínaiba.Zárás előtt fél órával :)
2012. nov. 6. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!