Hogy beszéljem le apámat, hogy cigányok mellett és előtt vegyen házat?
Nem normális. Hülye. Ma pl egy óráig játszott egy kisborjúval. 50 éves léttére. Bele van hülyülve a lovakba, órákat elbámulja őket, és csak nézi,nézi és nem csinál semmit. De most kinézett egy házat, amin cigányok a szomszédok. Egyik oldalról és szemből is. És ha mondom, akkor én vagyok a negatív, rasszista, köcsög, önfejű, makacs hülye semmirevaló, aki ennyi idősen ne ilyenekkel foglalkozzon, stb.
Hogy beszéljem le róla? (az lenne a legolcsóbb, de olyanokkal jön, hogy lehet 10 év múlva már nem is ott fognak lakni, meg 10 év múlva már nem is lesz olyan, hogy nem cigány a szomszéd, stb. Elegem van belőle. De alapból se tiszta, de azt hittem, ennyi esze azért még van.
Attól nem lesz hülye, hogy játszik egy kisborjúval :) És attól sem, hogy szereti a lovakat :)
Nekem inkább egy nagyon jó lelkű és félelmetesen pozitív,optimista férfi benyomását kelti.
Próbáld vele megbeszélni, hogy olyan házat válasszatok, ami mindkettőtöknek megfelel. Kompromisszum. Hátha belemegy. Ilyen szöveggel, hogy mindkettőtöknek szüksége van a boldogságra el tudod érni, és ebben semmi hazugság nincs.
Miért, jobb lenne, hogyha mondjuk alkoholista lenne, ahelyett, hogy a lovakat nézné, vagy a kisborjúval játszana?
Egyébként gondolj bele, a stílusod alapján elég fiatal lehetsz, nincs jogod beleszólni édesapád döntésébe.
Nem vagyok rasszista, de!!!!
Mi is vettunk egy lakast, a szomszed cigany volt, rendesnek neztek ki tisztak voltak,hat mi baj lehet.... A kultúra!
Az a baj, hogy ők ugye egy mulatos nep, es ha mulatnak, akkor nem egyedül, jon a csqlad is, ami ugyebar jellemzoen nem kicsi.
Es mivel mulatosak, de nem dolgozosak, miert is ne mulatnanak akar heti ötször is????
No, nalunk ez volt a baj...
Teljesen mas az ertekrendjuk....
A youtoube-n van nehany video, hogy milyen a szomszedsagukban lakni, azokat vetitsd le nekik!
Persze vannak kivetelek, tudom, de attol meg csak kivetelek....
Meg azzal indokol, hogy úgyse költöznénk oda. (csak állatoknak venné, meg tárolónak)
Bármit mondok, mindent megindokol. Nem tudtam olyat mondani, amiből nem vágta volna ki magát.
Kérdező
Neked személy szerint az a bajod hogy rettegsz a cigányoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!