Hogy beszéljem le apámat, hogy cigányok mellett és előtt vegyen házat?
Figyelt kérdés
Nem normális. Hülye. Ma pl egy óráig játszott egy kisborjúval. 50 éves léttére. Bele van hülyülve a lovakba, órákat elbámulja őket, és csak nézi,nézi és nem csinál semmit. De most kinézett egy házat, amin cigányok a szomszédok. Egyik oldalról és szemből is. És ha mondom, akkor én vagyok a negatív, rasszista, köcsög, önfejű, makacs hülye semmirevaló, aki ennyi idősen ne ilyenekkel foglalkozzon, stb.
Hogy beszéljem le róla? (az lenne a legolcsóbb, de olyanokkal jön, hogy lehet 10 év múlva már nem is ott fognak lakni, meg 10 év múlva már nem is lesz olyan, hogy nem cigány a szomszéd, stb. Elegem van belőle. De alapból se tiszta, de azt hittem, ennyi esze azért még van.
2012. okt. 18. 22:09
31/31 anonim válasza:
Én 400km-el odébb költöztem, mert már nem bírtam a gazemberségeiket elviselni. Bár szerintem a helyzet egyre rosszabb lesz, valszeg innen is el kell majd költözni 10 éven belül. Az a baj, hogy előbb-utóbb már nem lesz hová, nem marad élhető hely a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!