Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti mennétek tüntetni,...

Csajok ti mennétek tüntetni, ha visszahoznák a régi hagyományos szerepmodellt, nem dolgozhatnának a nők, és 3 gyerek kötelező lenne?

Figyelt kérdés

férjed uralkodna feletted stb stb.

tudom ezt elég lehetetlennek hangzik, csak házidogám az lenne,hogy a hagyományos szerepmodellek visszahozásáról kellene írni és kíváncsi vagyok a nők hagynák magukat,mint régen vagy tüntetnének?

23F

2012. nov. 5. 16:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
34%

Ha a férjem normális lenne (miért is olyan lehetetlen ez?), rendesen megélnénk az egy fizetésből, akkor nem látnék problémát.

22L

2012. nov. 5. 17:45
 32/66 anonim ***** válasza:
66%
Menne tüntetni a halál. Azzal nem érek el semmit. Elhúznék ebből az országból akkor azonnal s vissza se néznék.
2012. nov. 5. 17:45
 33/66 anonim ***** válasza:
84%

"pl. nővér-szülésznő, varrónő, fodrász,óvónő, de olyat amit a férfiak is 100%ban el tudnának látni olyat nem lehetne."

Ez mind lehet férfi is. Nő csak egy dolog nem lehet: péniszmodell. :)

2012. nov. 5. 17:47
 34/66 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom, a régi modell visszahozása miért jelentené automatikusan azt, hogy a férjem uralkodna rajtam.

Két gyerekünk van, egyenlőre itthon vagyok velük, mert a nagyobb is még csak 2,5 éves.

A férjem nem uralkodik rajtam, egyenlő felek vagyunk a kapcsolatunkban.

Én boldogan szülnék egy harmadikat. Egyébként nem vagyok házitündér, utálok takarítani, főzni 2-3 naponta vagyok hajlandó, de nálunk valahogy ez belefér.

Tüntetni nem magam miatt mennék, hanem a többi nőért, bár az az igazság, hogy még mindig nagyon sok nő hagyja magát elnyomni így is.

2012. nov. 5. 17:52
 35/66 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnám így elképzelni így az életemet, nagyon ambiciózus vagyok. Tüntetni lehet elmennék, de jövőre egyébként is költözöm külföldre. :)
2012. nov. 5. 17:53
 36/66 anonim ***** válasza:
86%
IGEN! Méghozzá egy tigris tankkal, az tuti!!!
2012. nov. 5. 17:53
 37/66 anonim ***** válasza:
17%
Szociálpolitika? Hát, nem úgy tűnik, hogy értesz az emberekhez. Mert nem vádoltalak meg semmivel, de te engem egy buta tuskónak titulálsz, aki nem tud olvasni, illetve diszkréten le is hülyézel. Hát, öcsipók, valamivel többet tudok az életről, és tanultabb is vagyok, mint te.
2012. nov. 5. 17:54
 38/66 A kérdező kommentje:

Szociálpolitika? Hát, nem úgy tűnik, hogy értesz az emberekhez. Mert nem vádoltalak meg semmivel, de te engem egy buta tuskónak titulálsz, aki nem tud olvasni, illetve diszkréten le is hülyézel. Hát, öcsipók, valamivel többet tudok az életről, és tanultabb is vagyok, mint te.

Igen biztos többet tudsz látszik a reakciódon is.:)Egyáltalán nem is ismersz, de nem is baj, rengeteg hülyét ismerek nem kell eggyel több.

Nem vitatkozom tovább hülyékkel, felőlem reagálhatsz nem érdekel :) Egyébként is te mondtad,hogy csak provokálok szóval ennyit erről.

2012. nov. 5. 18:00
 39/66 anonim ***** válasza:
81%

Anonim oldal.

Az viszont érdekes, hogy a válaszadók jelentős része uralkodó férjtől írtózik (mintha kötelező lenne). A másik, hogy a szülők számának "reprodukálása" 2 gyermeket jelent, ilyen mentalitással baromigyorsan ki fog halni a rettentően fejlődő régió.

2012. nov. 5. 18:01
 40/66 anonim ***** válasza:
69%

25 L-hoz hasonlóan nekem is rögtön a menedékjog jutott eszembe más országba. Dehogy tüntetnék, takarodnék el innen, de marha gyorsan.

26 L

2012. nov. 5. 18:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!