Más családban is ez a szokás? (gyerek cuccok "kötelező" elajándékozása)
És ha az unokatesók előbb születnek, mint a ti következő gyereketek, akkor neki majd anyósod vesz új játékokat? Vagy ő mivel fog játszani? Ha mindent el kell ajándékozni.
Nálunk legfeljebb a ruhák egy részét ajándékozzuk el, de azt sem muszájból. Játékokat megőrizzük. Nekem még nincs gyerekem, de az én összes játékom megvan, és nem is adnám oda senkinek.
A mi családunkban is van olyan rugdalózó, amit minden (1976 és 1980 között született) unoka használt, de ez utóbb visszakerült az eredeti tulajhoz.
Sógornőm 2 hete szült, az én fiam elmúlt két éves és még nincs útban a kistesó, így természetes volt hogy felajánlom a kiskádat, pihenőszéket, játszószőnyeget, bébihordozót stb.
DE!
1: ezt önszántamból tettem, anyósom meg sem próbált beleszólni
2: mindenki számára egyértelmű, hogy ha már ők is kinövik ezeket, akkor mi mindent visszakapunk (vagy a kistesónak, vagy eladom, vagy emlékbe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!