Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tiltanak a szüleim a barátomtó...

Tiltanak a szüleim a barátomtól mert roma?

Figyelt kérdés

Amikor a szüleim megtudták ,hogy a barátom roma kiakadtak...

Megtiltották ,hogy találkozzak vele... Elvették a telefonom és az internetet is , nem mehetek sehova .. és nem találkozhatok vele.

Amikor felhoztam a megismerés témát ők közölték ,hogy nem akarják megismerni és semmiféle képpen nem lehet együtt vele! Mit csináljak?

Igazán nincs rá okuk mert jól nevelt családból való...

Nem kérek olyan megjegyzéseket amik nem ide tartoznak.

2012. nov. 5. 12:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
71%
ne kezd cigánnyal nem szabad keveredni velük ne legyél már hülye gyerek.
2012. nov. 5. 12:28
 12/47 anonim ***** válasza:
56%

a te életed te rontod el, vagy elfelejted és adsz magadnak esélyt, hogy normális kapcsolatod legyen .... ez egy sztereotip válasz volt némi rasszizmussal fűszerezve ...

most szerelmes vagy, a kérdés az, hogy pár év múlva is bírod-e pszichésen azokat a véleményeket amik itt fent is megjelentek

2012. nov. 5. 12:32
 13/47 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok..
2012. nov. 5. 12:32
 14/47 A kérdező kommentje:

Hidegen hagynak a rasszista vélemények igazság szerint!

Arra lennék kíváncsi,hogy más az én helyemben mit csinálna a fentiek alapján leírva?

2012. nov. 5. 12:33
 15/47 anonim ***** válasza:
59%
Tedd amit akarsz, majd megtanulod saját hibádból!!!
2012. nov. 5. 12:36
 16/47 anonim ***** válasza:
61%

Fogalmam sincs mit tennék...nem jönnék össze romával,akármilyen családból is való.

Betöltöd a 18-at,aztán összeköltöztök,ha eltudjátok látni magatokat.

2012. nov. 5. 12:37
 17/47 anonim ***** válasza:
69%
Költözz el, ennyi. Ennél jobbat nem lehet tanácsolni, a szüleiddel értek egyet, sajnálom.
2012. nov. 5. 12:38
 18/47 anonim ***** válasza:
47%
17 évesen te sem nem látod be, és más sem látná be a te helyedben, majd csak néhány év múlva fogsz rájönni arra, hogy a szüleidnek van igaza. Ők sokkal tapasztaltabb emberek, mint egy 17 éves kis tacskó. Többet megéltek, mint te. Fel kellene nézned rájuk. Ha meg hülye vagy, akkor vegyék is vissza mind azt a sok kütyüt amit se én nem kaptam meg ennyi idősen, se sokan mások ma sem kapják meg.
2012. nov. 5. 12:42
 19/47 anonim ***** válasza:
33%
Na,a sok rasszista egyből kommentel....Egyébként hogyhogy mit csinálj?Tedd azt,amit akarsz,ha akarsz vele találkozni,találkozhatsz,gondolom nem tiltják meg,hogy suliba járj,vagy máshova,17 évesen már oda mész,ahova akarsz.És beszélj a barátoddal,hogy mi a helyzet!Elég csőlátásúnak tűnnek a szüleid,ha még találkozni sem akarnak vele,valószínűleg a srác sehogy sem tudna jó benyomást tenni rájuk:(
2012. nov. 5. 12:45
 20/47 anonim ***** válasza:
52%
Hallgass a szüleidre, nemhiszem hogy a 40-50 éves fejükkel alaptalanul tiltanák hogy romával járj.
2012. nov. 5. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!