Oda-vissza akkor nem működik a szülővel?
Turkáltam,valamit kerestem anya fehérneműs fiókjába,de csak körömlakklemosó érdekelt. most megtudta,és leüvöltötte a fejem,(1.amiért elhasználtam előre a lakklemosókat)2.hogy mit kerestem a fiókjába,hogy én ne merészeljek a fiókjába nyúlkálni,mondtam,hogy akkor te se az enyémbe,rám förmedt,hogy ez nem így működik..
most akkor nektek erről mi a véleményetek?
17/L
Ennyi erővel te el is kérhetted volna a lemosót, anyukád pedig normális hangnemben is közölhette volna, hogy legközelebb ne csináld.
Én sem szeretem, ha a lányom matat a holmimban, viszont tény, hogy én sem matatok az övében - mégis milyen példát mutatnék ezzel?
Hát én tuti nem örülnék ha a lányom bármi miatt turkálna a fiókomban, tartok ott olyan dolgokat amiket nem akarnám hogy lásson velem kapcsolatban - pl óvszer, tabletta, egyéb szexuális segédeszköz stb.
Mondjuk én se turkálnék soha az övében. Én leülnék megbeszélni, hogy elkérjük egymástól a dolgokat, és tiszteletben tartjuk a másikat. Mindketten, nem csak a gyerek a szülőét hanem kölcsönösen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!