Oda-vissza akkor nem működik a szülővel?
Turkáltam,valamit kerestem anya fehérneműs fiókjába,de csak körömlakklemosó érdekelt. most megtudta,és leüvöltötte a fejem,(1.amiért elhasználtam előre a lakklemosókat)2.hogy mit kerestem a fiókjába,hogy én ne merészeljek a fiókjába nyúlkálni,mondtam,hogy akkor te se az enyémbe,rám förmedt,hogy ez nem így működik..
most akkor nektek erről mi a véleményetek?
17/L
Igaza volt. Ha mit eresel más cuccai közt? A lakk lemosót elkérhetted volna!
18/l
nem azt kerestem,azt csak kivettem,mert ha elrejt vmit,mindig megtalálom,így derült ki az egész. vmi saját cuccom kerestem nála úgy emlékszem. és épp nem volt itthon
a lényeg,hogy akkor ő turkálhat enyémbe, de én az övébe nem? akkor most hogy van az intimszféra?
"nem azt kerestem,azt csak kivettem,mert ha elrejt vmit,mindig megtalálom,"
ENNEK alapján TE SEM tartod semennyire sem tiszteletben a másik privátszféráját!!!! Ha valamit ELVÁRSZ másoktól, akkor ELÖSZÖR NEKED kell aszerint viselkedned.
De annyiban igazad van, hogy becsületes emberek NEM kutatnak más dolgaiban, és mindegy, hogy gyerekröl (kivéve talán 10 év alatt, és nagyon indololt esetben) vagy felnöttröl van szó.
De miért rejteget a gyereke elől?(ha csak nem ajándékról, vagy titkos naplóról van szó?)
Én is hasonló gondban vagyok az anyámmal, mert úgy van vele, neki mindent szabad a gyerek felé, mintha az egy fából készült paprikajancsi lenne, a gyereknek meg kuss.Hát, a nézetének köszönhetően totál megromlott a kapcsolatunk.A gyereknek is kijár a korrektség és legalább minimális tisztelet, mert ő is ember, nem egy darab kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!