Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyámnak...

Hogy mondjam meg anyámnak hogy megjött a 2. mensim?

Figyelt kérdés

nem vagyunk jó kapcsolatban ezen a téren és eléggé gyerekesen kezel :/

SOS ja és TELEFONON FOGOM ELMONDANI

2012. nov. 2. 16:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#19: Jó kapcsolatom van anyámmal, de sikítva szaladtam volna ki a világból, ha elkezd velem lelkizni meg csokitortázni! Ez azért nem jön be mindenkinek. Valamikor régebben volt itt egy kérdés egy lánytól, hogy az anyja bulit akar rendezni, mert megjött neki. Bizarr.
2012. nov. 3. 01:17
 22/24 anonim ***** válasza:

Hát azért én is örülök, hogy anyám nem csinált ünnepséget, megbeszéltük a dolgokat, megvolt a felvilágosítás, de ettől falnak mentem volna én is. :D Na mindegy, más család, más szokások. :D

Szerintem szólj neki, hogy "anya, hozz betétet, mert nincs itthon és kéne", ő hazafele beugrik a boltba és megveszi, mindenki tud mindent, probléma megoldva.

Viszont azért ha 7 hónapig nem jött meg, nem ártott volna orvoshoz menni, ha megint ilyen kimaradás lenne, mindenképp fordulj dokihoz, cikisnek érzed v sem. :S

2012. nov. 3. 11:34
 23/24 anonim ***** válasza:

ez neki a második, ilyenkor még nem kell orvoshoz szaladgálni:) épp csak kezd beindulni a szervezetében ez a folyamat. majd ha már a 3.-4. között is ilyen sok idő telik el, akkor van értelme orvoshoz menni.

anyukámnak mondjuk 40 éves korára állt be rendszeresre, és mégis van két gyereke:) (nem azt mondom, h ez a normális, csak hogy van ilyen is)

2012. nov. 3. 11:41
 24/24 anonim ***** válasza:

Mintha csak a 12 éves kori önmagamat olvasnám...

Én sem mondtam el anyumnak, hogy megjött, 12 éves voltam. De én két évig nem mondtam meg...nem voltam vele túl jóban, kamasz voltam, változékony volt a hangulatom, zárkózott voltam. Utólag másképp csinálnám.

Szerintem egyszerűen mondd meg neki, hogy megjött a menzeszed és kész. :)

27N

2012. nov. 3. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!