Hogy mondjam meg anyámnak hogy megjött a 2. mensim?
nem vagyunk jó kapcsolatban ezen a téren és eléggé gyerekesen kezel :/
SOS ja és TELEFONON FOGOM ELMONDANI
Hát azért én is örülök, hogy anyám nem csinált ünnepséget, megbeszéltük a dolgokat, megvolt a felvilágosítás, de ettől falnak mentem volna én is. :D Na mindegy, más család, más szokások. :D
Szerintem szólj neki, hogy "anya, hozz betétet, mert nincs itthon és kéne", ő hazafele beugrik a boltba és megveszi, mindenki tud mindent, probléma megoldva.
Viszont azért ha 7 hónapig nem jött meg, nem ártott volna orvoshoz menni, ha megint ilyen kimaradás lenne, mindenképp fordulj dokihoz, cikisnek érzed v sem. :S
ez neki a második, ilyenkor még nem kell orvoshoz szaladgálni:) épp csak kezd beindulni a szervezetében ez a folyamat. majd ha már a 3.-4. között is ilyen sok idő telik el, akkor van értelme orvoshoz menni.
anyukámnak mondjuk 40 éves korára állt be rendszeresre, és mégis van két gyereke:) (nem azt mondom, h ez a normális, csak hogy van ilyen is)
Mintha csak a 12 éves kori önmagamat olvasnám...
Én sem mondtam el anyumnak, hogy megjött, 12 éves voltam. De én két évig nem mondtam meg...nem voltam vele túl jóban, kamasz voltam, változékony volt a hangulatom, zárkózott voltam. Utólag másképp csinálnám.
Szerintem egyszerűen mondd meg neki, hogy megjött a menzeszed és kész. :)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!