Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyámnak...

Hogy mondjam meg anyámnak hogy megjött a 2. mensim?

Figyelt kérdés

nem vagyunk jó kapcsolatban ezen a téren és eléggé gyerekesen kezel :/

SOS ja és TELEFONON FOGOM ELMONDANI

2012. nov. 2. 16:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%

"Anya, megjött megint a havim."

Kész, ennyi. Mi ciki ezen, szerinted anyukád nem menstruál? Ne viselkedj már ennyire gyerekesen.

2012. nov. 2. 17:27
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

Szülőként írom Neked, Kedves Nagylány !

Mond el anyukádnak..Állj elé, mond: megjött megint.

Kész. Én is megünnepeltem a lányaimmal, mikor eljött a nagy nap.:)

Anyukád azért tudjon róla. Nem titok ez, természetes dolog. Ne titkolózz előtte, lehet, ő sem akarja mondani Neked, de lehet, ő is izgul, mikor jön meg.. 7 hónap elég sok másodiknak..Jó, fejlődő korba vagy, ilyenkor még nem rendszeres.

Ne félj Anyukádtól. Nőből, Anyából van, megérti.

Legalább megnyugszik, bízol benne. neked is jobb, ha nem kell titkolózni..Mert minek is kéne :?

2012. nov. 2. 17:28
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy vegyen betétet, mert félsz, hogy nem lesz elég. Így nem kell kerek-perec elmondanod neki, de tudni is fog a dologról és ő is megnyugszik.
2012. nov. 2. 17:42
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
szia anya van egy jó hírem tuti nem vagyok terhes....
2012. nov. 2. 17:42
 15/24 A kérdező kommentje:
hű :) köszi hogy ennyien segítetek :D utolsó : neked is olyan paraszthumorodvan mint nekem = )
2012. nov. 2. 17:51
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
jézusom, mi ez az ünneplés meg csokitorta?:D ez félelmetes
2012. nov. 2. 17:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy voltam vele, hogy az első pár alkalommal elmondtam, aztán mikor beállt rendszeresre (nem csúszott heteket, hónapokat), akkor már nem beszéltünk róla. :) Jaj, de rég volt, hogy örültem neki, hogy nagy lettem. :D Már nem szeretem, de ez van. :)

23/L

2012. nov. 2. 17:59
 18/24 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem felesleges, bár ha ilyeneket kérdez, hogy azóta megjötte-e megint, (kis kíváncsi) akkor mondd neki, hogy "Anya, kérdezted, hogy megjött-e azóta újra, és most igen." Ennyi.
2012. nov. 2. 18:03
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
Miert felesleges az uneples es csokitorta? Hiszen a kislany nagylany lett illik megallni egy pillanatra hiszen mindenfele hulyeseget megunneplunk pl holloween valantijn stb Miert ne lehetne ez egy anya lanya pilanat egy nap mikor ketten egy jot beszlegetnek a noi szerepekrol a mensesrol stb Egy pillanat ami osszekot a lanyommal Es igen is csokitorta jo otlet imadta es kozossen megettuk a fiuknak nem mondtuk el a mi titkunk volt a torta.A lanyommal roton beszletem a terhessegrol fog gatlasrol szerelemrol stb ezen kivul tampon es betet magyarztam el neki.Jo kapcsolatom van a lanyaimmal
2012. nov. 2. 19:01
 20/24 anonim ***** válasza:
Anya,megjött a mikulás.Írd ki neki egy cetlire.
2012. nov. 2. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!