Hogy mondjam meg anyámnak hogy megjött a 2. mensim?
Figyelt kérdés
nem vagyunk jó kapcsolatban ezen a téren és eléggé gyerekesen kezel :/
SOS ja és TELEFONON FOGOM ELMONDANI
2012. nov. 2. 16:51
1/24 anonim válasza:
Miért kéne elmondanod?
Ő is bejelenti hogy "Kislányom, megjött!"?
2/24 A kérdező kommentje:
az 1. után 7 hónappal jött meg... nem nagyon tudom , de ilyenkor illik szólni nem ? bocsi ha hülyeséget írok de . :))
2012. nov. 2. 16:57
3/24 anonim válasza:
eleaalsz es megmondod En rogton sutottem egy csupa csoki tortat a lanyomnak es egy kicsit unnepeltunk hogy igazi nagylany lett.Egy kedves kis fulbevalot is kapott tolem.
5/24 anonim válasza:
Gondolom, az elsőt is elmondtad, ugye?
Akkor kezdd úgy, hogy "Emlékszel, anya, korábban beszéltünk arról..."
6/24 anonim válasza:
Szia Anya! Azt szeretném mondani, hogy megjött. Ennyi!
7/24 A kérdező kommentje:
ha nem mondom el , félek hogy komolyan azt hiszi h nem vagyok vele őszinte... csak amiko az első volt ,annyira cikin mondtam el :(
2012. nov. 2. 17:03
8/24 bvseronaldoo999 válasza:
Igen én is ezt mondanám h ne mond el neki! magán ügy ;)
9/24 A kérdező kommentje:
köszi :) régebben kérdezte néhányszor h : azóta ( itt az 1.re gondol) egyszer sem jött meg? szóval ha nem veszi észre a kukámban a cuccokat és nem mondom meg neki akkor a következő kérrdésre igent kell mondanom... viszont 100% hogy ki lesz akadva h nem szóltam neki , amúgy szerintem is magánügy ;)
2012. nov. 2. 17:10
10/24 anonim válasza:
Nem teljesen magánügy, mert még azon aggódhat, nem vagy-e beteg.
Amikortól nem megy újdonságszámba, na onnantól magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!