Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Annyira hiányzik...

Mit tegyek? Annyira hiányzik az az ember akibe annyira beleszerettem, de muszáj eltűnnőm az életéből szó nélkül mert tiltott ember

Figyelt kérdés
Beleőrülök annyira hiányzik,hétfőn este még beszéltünk,kedden hívott,jelzett hogy fent van neten de nem mentem fel,és ma semmit tudok róla és beleőrülök.Tudom hogy ez a helyes megoldás,és én döntöttem így,de nem bírom ki nélküle.Minden gondolatom csakis ő.
2012. nov. 1. 18:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ő tisztában van a te érzéseiddel?

Magán véleményem:

Tudod rájöttem az életem folyamán, hogy a barátság is több, mint a semmi, ha az mellett az ember mellett tudsz lenni, akit szeretsz.

2012. dec. 2. 13:32
 12/12 A kérdező kommentje:
igen tisztába van az érzéseimmel,ő is érez irántam.De igazad van jobb ha barátként megmaradunk egymásnak,hisz akkor is a közelünkben van.
2012. dec. 3. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!