Tarskerso oldalra, miert regisztral sok hazas ember?
No vagyok 28 eves, es regisztraltam egy tarskereso oldalra.
Sok ferfi, nem titkolja hogy hazas vagy tartos parkapcsolatban el. A feleseguket / parjukat nem akarjak elhagyni, csak megcsalni? Miert? Miert elnek egy rossz kapcsolatban, miert nem lepnek ki? Vagy ha nincs baj a kapcsolattal miert jarnak felre?
Van itt olyan ffi aki ezt teszi? Megmondana nekem MIERT?
A legegyszerűbb lenne azokat a férfiakat a társkeresőn megkérdezni. :-) Millió oka lehet, attól függetlenül, hogy más helyesnek, jónak tartja-e.
Egyébként meg ne foglalkozz vele, ha neked nem jön be ez, ne ismerkedj olyanokkal, akik nősek vagy kapcsolatban vannak.
Naivnak kell lenni ahhoz, hogy erre ne tudd te magad is a választ. Miért lépne ki abból a kapcsolatból, amiben jól érzi magát? Még csak az sem kell, hogy a nő kiszolgálja, teljesen egyenrangú házasságban is előfordul az ilyesmi. Sok férfi érzi úgy a hosszabb kapcsolatban, hogy noha a párját szereti és becsüli, de szexuálisan másfelé is kell néznie, magyarul a farkával gondolkodik. Újdonság, új érzések, izgalom, ezek mind hajtják az ilyen férfit.
Sok nő érez hasonlóan, és sokan ezt képesek megbeszélni a párjukkal és kialakítani egy nyitott kapcsolatot a szakítás helyett.
A többi ember pedig azért teszi, mert halott a kapcsolata, de anyagilag azért jobban megéri a másikkal maradni.
Az ilyenek férgek!Kell neki a párja az eltartó anyuci helyett, meg hogy legyen, aki a koszos gatyáját mossa, a az orra álá dugja a sört, aztán meg ő urasága megy félrekettyinteni.Kellene a fenének az ilyen!!Még szexre se!
Én is társkeresőn vagyok, velem is próbálkozott már olyan akinek van párja, válaszra sem méltattam.
off
szégyellem magam miattuk,komolyan.
Férfi vagyok, nem egy társkereső oldalon megfordultam már, kivéve a szexpartner kereső oldalakat. Mindig komoly kapcsolat céljából regisztráltam ezen oldalakra, adatlapom korrekt módon kitöltöttem, fényképet is mellékeltem magamról nem is egyet. Reagáltam a nő bemutatkozására (amit a profiljában láttam, már persze ha volt), konkrét, egyértelmű levelet írtam, szándékaim tiszták és nyíltak voltak mindig (nem volt barátnő, vagy feleség a háttérben és nem csak szórakozásból regisztráltam). Mondhatjuk jófiúként viselkedtem, mai napig is. Mit kaptam cserébe az őszinteségemért? Hitegetést, hazugságot, esetenként semmit, még annyit sem, h "köszi a leveled, de ne haragudj nem jössz be". Van itt olyan nő, aki ezt teszi? Megmondaná nekem MIÉRT? (A kérdéseim költőiek...)
Szóval kérdező, a kérdésed meg lehet fordítani, ahogy látod is. És attól, h én ilyeneket tapasztaltam, bizonyára vannak normális, rendes nők is az ilyen oldalakon, ahogy rendes, független férfiak is, akiknek nem csak arra kell a nő. Pusztán meg kell találni őket, ami nem egyszerű.
F/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!