Szerintetek melyik az a pont, mit tehet egy ember amikor már megérdeli, hogy huzamasabb időre vagy esetleg örökre haragudjatok rá? Személyes tapasztalatok?
Ezt miért tőlünk kérdezed, hogy mit érezz? Te nem tudod eldönteni, hogy most haragudhatsz e valakire vagy sem életed végéig és tőlünk várod a válaszant annak reményében, hogy ezzel a terhet áthelyezheted ránk? Azaz azzal fogsz védekezni, hogy igen jól döntöttem, hogy soha többé nem szólok xy-hoz, hisz a fórumon is ezt írták. Nevetséges. Abban az esetben lehetne erre hivatkozni, ha minket is beavatnál a részletekbe hogy kire és miért kellene haragudni és akkor már tiszta képet kapva a konfliktusról tudnánk véleményt alkotni a helyzetről. Egyébként nem!
Tehát a válaszom: Passz, nem ismerem a körülményeket.
Ha pedig nincs konkrét eset, akkor ez egy buta kérdés, hisz van mikor igen lehet haragudni de van olyan amikor meg nem, nem lehet haragudni. Minden a körülményektől függ!
Kapcsolatban a megcsalás. Ha pl. hónapok óta tart a hátad mögött.
Vagy ha pocskondiázzák a családod.
+ nekem az is nagyon bántó a mai napig, ahogy általános iskolában viselkedtek velem az osztálytársaim. Szemüveges voltam (vagyok), vézna, és kicsi volt a mellem. Ezért szinte mindenki b@szakolódott velem.(testi-lelki megaláztatások) . Azóta se mentem el egy osztálytalálkozóra se.
28/n
ha megaláz. főleg társaság előtt. és olyannal, amiről nem feltétlenül tehetek. ha baja van velem, el lehet intézni máshogy is.
fizikai erőszakig nem hagyok fajulni egyetlen baráti vagy társas kapcsolatot sem. hiszen ennek vannak előjelei, és ha az embernek van egy esze, akkor időben lép.
a másik, ami nagyon fájó, és azonnali kapcsolatmegszakítást eredményez, ha megkérem valamire, 100%ra ígéri, h segít, támogat, stb. és utána "épp olyan kedvem volt" jellegű ürüggyel visszamondja az egészet. nem szeretem, ha hülyének néznek.
nincs bennem harag senki iránt, de aki valaha bántott, annak a környékére sem megyek többet. majd az élet visszaadja neki a szemétségeit. remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!