Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik az a pont,...

Szerintetek melyik az a pont, mit tehet egy ember amikor már megérdeli, hogy huzamasabb időre vagy esetleg örökre haragudjatok rá? Személyes tapasztalatok?

Figyelt kérdés
példát is írjatok lécci.
2012. okt. 20. 20:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedves 6. válaszíró elég szánalmasnak tartom ,hogy egy kérdésre így reagálsz...és ha éppen ez egy házi feladat?és ha éppen kíváncsi vagyok más emberek nézőpontjára??SZÁNALMAS az amit te csinálsz másokba köss bele ne belém
2012. okt. 21. 17:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves 8. hozzászóló 8.osztályos fiú vagyok, első óta egyszer sem volt 4-es magatartásom végig 5-ös bár nem ez a lényeg..én főleg csak lányokkal barátkozok igaz vannak fiú "barátaim" de ők szerintem 13-14 évesen nem tartanak ott , hogy az igazi énüket megmutatják sose értettem őket miért jó baszakodni másokkal piszkálni stb....ráadásul nem is vagyok kicsi sőt a legnagyobb az osztályba mindenkit lehagyok 10cmel de akkor sem érzem azt , hogy a folymatos baszogatásai cikizéseikért kezet kéne emelni a kicsi kis buta fejükre, szóval szerintem ne is érdekeljen egyáltalán az általános iskola ilyenkor még a "gyerekek" annyira naív,hiúak stb , hogy nem kell velük törödni.Szerinted mit szoltak volna a szüleik ha megtudnák kiejtették az iskolában azt a szót pl h csöcs pi na f@sz stb....Rólan az épp 13-14 éves fiúk rosszakaratú szavai vagy éppen a nagylány Piroska utálkodása lepörög rólam nem tudom miért jó mást cikizni mintha ők mások lennének valamivel is.Például tudom , hogy aki durván piszkál iskolába aztán kövezkező szünetbe nyalja a valagom ,hogy otthon egy kezes kis bárány a tatáját puszilja,öleli,csókolja és mégsem basztataom ilyenekkel tudo ,hogy őis ember csak nem tudja felfogni amit még mond, esetleg magába nézni..sry a helyesírási hibákért gyorsan akartam írni.
2012. okt. 21. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia például apám-utálom,gyűlölöm-és soha az életbe nem bocsájtok meg neki! Alkoholista.Eliszik mindent.Akármit talál otthon elad-mindegy kié mié ő eladja hogy ihasson.Anyámat verte,megalázta mindehol.Mindegy ki volt nálunk,leócsárolt akárki előtt.Ha véletlenül jött hozzám valaki például barátnőm,akkor dicsérgette,kiakart kezdeni vele.Ezért senki nem járt hozzám.Ha véletlenűl szakított velem egy pasi azt megérdemeltem mert egy ócska k...va vagyok mint az zanyám!Pont ilyen szavakkal illetet.Utálom a ZANYád szót is :( Rosszul vagyok tőle soha a büdös életbe nem számíthatttam rá.Soha nem fogom neki megbocsájtani,hogy a gyerekkorom maga volt a pokol!Köszönöm hogy leírhattam!!!
2012. okt. 22. 08:22
 14/15 A kérdező kommentje:
ez nagyon szomorú :( ilyen apám lett volna rég megöltem volna
2012. okt. 22. 19:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Tudod Kérdező- ilyen ember miatt nem érdemes még börtönbe ülni se :/ Nem fogom miatta elba...ni az életem mégjobban mint ahogy most van...
2012. okt. 23. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!