Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Annyira hiányzik...

Mit tegyek? Annyira hiányzik az az ember akibe annyira beleszerettem, de muszáj eltűnnőm az életéből szó nélkül mert tiltott ember

Figyelt kérdés
Beleőrülök annyira hiányzik,hétfőn este még beszéltünk,kedden hívott,jelzett hogy fent van neten de nem mentem fel,és ma semmit tudok róla és beleőrülök.Tudom hogy ez a helyes megoldás,és én döntöttem így,de nem bírom ki nélküle.Minden gondolatom csakis ő.
2012. nov. 1. 18:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem kell megőrülnöd. Ez nem szerelem, csak puszta vágy.
2012. nov. 1. 18:52
 2/12 A kérdező kommentje:
honnan veszed hogy nem szerelem???
2012. nov. 1. 18:53
 3/12 anonim ***** válasza:
virtuális szerelem nagyon veszélyes.nem az igazi
2012. nov. 1. 18:56
 4/12 anonim ***** válasza:

annyira könnyen ítélkeztek emberek! :/

szegény kérdező, értem én a fájdalmad, nekem is van egy tiltott emberem, ráadásul szóba sem áll velem... már mindenféle türkköt megpróbáltam, hogy beszélhessek vele, álnéven írtam stb. de befuccsolt

két éve mindennap itt van a fejemben....csak a neten látható aktivitásai alapján tudok róla, meg néha-néha kéthavonta kb. összefutunk. akkor meg úgy kell csinálnom, mintha nem érdekelne igazán

nagyon nehéz

jó tanácsot nem tudok adni, csak az együttérzésemet

2012. nov. 1. 19:03
 5/12 anonim válasza:
Nekem vasárnap volt első randim egy csajjal aki azóta egy rövid mondatot válaszolt, 2 napja a neten elhívtam moziba, azóta semmit nem hallottam felőle, és én is ugyanúgy beleőrülök lassan. De mégsem tehetek mást mint várok...
2012. nov. 1. 19:07
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm 4es válaszoló.Tudnék vele beszélni jővőhéten neten de nem akarom,mert tudom hiába is akarnánk nem lehetünk együtt,és így nem tudunk csak barátok lenni,így úgy döntöttem eltűnők az életéből,szó nélkül.De nem bírom ki.Túl gyenge vagyok hozzá.Annyira szeretem mint még soha senkit.
2012. nov. 1. 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:

igen abban igazad van kérdező, annak semmi értelme, hogy "csak barátok" legyetek, mert az sosem tesz boldoggá téged, inkább csak fájdalmat okoz

próbálj meg erős lenni, és tartani az elhatározásod

ha nem tartod vele a kapcsolatot, nagyon nehéz lesz, de mégis valamivel könnyebb, mintha beszélnél/leveleznél vele

(4-es voltam)

2012. nov. 1. 19:18
 8/12 A kérdező kommentje:
most lehet hülyének néztek,de én azt csinálom amit mondanék neki,vagy azt a fájdalmat amit hétfő este a beszélgetésünk óta érzem leírtam levélbe,persze ezeket sosem fog megkapni,de mégis olyan mintha neki írnám.
2012. nov. 1. 19:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt addig értem, hogy ez egy olyan kapcsolat ami nem teljesülhet be(szerinted) de ezt vele is közölted? Ennyi azért járna neki, hogy tudja, miért döntöttél így és miért nem találkozhattok többet. Tudjátok, veletek(nőkkel) az a bak, hogy elgondoltok valamit és annyira beleélitek magatokat a helyzetbe, hogy akár a végletekig is kitartotok egy olyan dolog mellett ami csak a ti kis fejecskétekben létezik. Mondok egy példát. A férj későn jár haza, mindig fáradt mikor sex kellene, nem törődik annyit a feleségével mint korábban.

Nők szerint ami a háttérben van: biztos megcsal, egy másik nő van a dologban, hamarosan itt az évforduló és csak csendben lapít, holnap összepakolom a cuccait és kirakom a ház elé, de mindemellett jól elhordom mindennek a lépcsőházban hogy mindenki hallja mekkor szar alak. Igen így lesz.

A valóság viszont: A férj gondol egyet és mivel közeledik a házassági évforduló arra gondol meglepi a feleségét egy romantikus wellness hétvégével. Ez bizony sokba fog kerülni tehát kell egy kis mellékes. Túlórát vállal és szépen tervezgeti a kellemes hétvégét amit együtt tölthetnek. Persze sokszor fáradt, nincs annyi ideje az asszonyra és nem is említheti mire készül mivel akkor oda a meglepetés. Egyszercsak mikor hazaér bőröndök az ajtó előtt és a feleség torka szakadtából ordít a lépcsőházban levegővétel nélkül, nehogy a férj közbevághasson és megmagyarázhatná a történteket. Meg a szöveget már rég kigondolta, többször elismételte fejben így nálla a labda.

Nem is foyltatom tovább. A lényeg, hogy jó lenne ha tájékoztatnád férfi társam a történtekről, mivel ebbe asszem neki is van joga beleszólni. Tisztelettel, 30/F

2012. nov. 2. 04:34
 10/12 A kérdező kommentje:
9es válaszoló,ő is tudja jól hogy mi nem lehetünk együtt,és a többi dologgal is tisztában van,csak azt nem tudja hogy éppen hétfőn volt az utolsó beszélgetésünk.
2012. nov. 2. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!