Hogy mondjam el anyának, hogy terhes vagyok, ha nem akarom, hogy tudja, kitől?
kamaszzkori terhesseg sokszor a szulo hibaja is Mert a tiniket fel kell idoben vilagositani es igen is tudomasul venni hogy elnek nemi eletet arra kell oket nvelni vedekezzenek.Sajnos sok szulo struccpolitikat folytat ,,az en lanyom nem olyan,, gondolattal el Pedig egy oszinte beszelgetes tobbet eren egy kozos nogyogyaszati vizsgalat es fog gatlo feliratasa kevesebb kart okozna mint egy megszakitas.
kamasz fog gatlas neveles kerdese is.
Most anélkül hogy elmondanám a helyzetről a véleményem, csak válaszolok a kérdésre.
Mondd ezt: "Anya, terhes vagyok. Ne kérdezd kitől, mert fogalmam sincs, annyi pasival voltam."
A mai 16 évesek csak azon vannak hogy buli meg valaki tömjön meg..Persze öld meg az ártatlan gyereket aki a TE HIBÁDBÓL fogant... Gratulálok... -.-"
Amúgy képzeld.. nekem NEM lehet gyerekem..engem az ilyen abortuszos kislányok feltudnak húzni elég rendesen....Védekezz könyörgöm és ne ölj több gyermeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@
Előző, ha te szeretnél gyereket, és nem lehet, az roppant sajnálatos dolog, egyéni tragédia - de miért kell ezért mások életét is megkeseríteni ezzel a magzatvédő szöveggel? ... attól számodra könnyebb lesz ha mások méhe fölött akarsz rendelkezni?
Szóval nem, itten nem gyermek megöléséről van szó, hanem egy embrió eltávolításáról az AZT kihordani nem akaró nő méhéből, feltételezhetően törvényes keretek között.
tegnap 20:14
Kètlem,hogy tudnàtok segíteni,de rendben...Idősebb nàlam ès családja van.
tegnap 20:26
Nem tudja anya,hogy nemi èletet èlek,soha nem beszèlgetek vele ilyenekről.
tegnap 22:21
Tudom,hogy az egyik szülő alàìràsa kell a beavatkozàshoz,ezèrt is akarok anyàval beszèlni.A pènzt pedig elintèzem,anyànak nem kerül semmibe.
tegnap 23:10
Jobb lett volna,ha mègsem vàlaszolsz.Pontosan tudom,hogy kitől vagyok terhes,egész életemben egyetlen fèrfival voltam.Màr ìrtam,hogy azèrt nem akarom elmondani anyànak,hogy kivel,mert őt pròbàlom vèdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!