25 évesen tényleg korai a családalapítás?
ugyanannyi idős vagyok mint te, nekem is most indult be a karrierem, imádom a munkámat. a párommal igaz nem vagyunk házasok, nem is leszünk, de gyereket mindketten szeretnénk.
erre nagyon fel kell készülni, úgy érzem. 30 körülre tervezem, addig szeretnék világot látni, tapasztalni, fejleszteni magamat. a kapcsolatunk jövőre ér a 4. évhez, tudom, hogy a párom jó apa lesz, de nem kapkodjuk el. igaz anyagilag nem is lenne gond, mert jó szakmája, jó munkahelye van, nem lenne gond abból sem, ha 1.5 évig itthon lennék az aprósággal.
csak te tudhatod, hogy mit szeretnél, de gondold át a dolgot, beszélgess erről sokat a pároddal, ill. kisgyerekes szülőkkel. (de ne ősanyákkal, hanem normális, két lábbal a földön járó emberpárral, akiknek már legalább 1 éves a gyerekük.)
mi idén nyáron voltunk babanézőbe az egyik barátnőmnél. ő 34 évesen szült, mert előtte nem talált olyan férfit, akivel érdemes lett volna belevágni. nem hiába várt, mert a párja egy nagyszerű ember, imádják egymást, a gyereket, megvan mindenük (lakás, autó). ahogy néztem őket, megnyugodtam. tulajdonképpen mind1, mikor jön a baba, a lényeg, hogy olyan helyre érkezzen, ahol jól fogja magát érezni. akár most, akár 10 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!