Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiderülne, hogy nem lehet...

Ha kiderülne, hogy nem lehet kisbabád, elhagynád a párod, hogy Ő saját családot alapithasson valaki mással?

Figyelt kérdés

A kérdést csupán kiváncsiságbóltettem fel!

Véleméynekre lennék kiváncsi, ha Ne Adj Isten valaki ilyen helyzetbe kerülne... mi tenne???

2012. okt. 30. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem. ha szeret, gyerek nélkül is szeret és esze ágában sem lesz emiatt elhagyni vagy hagyni, hogy én hagyjam el....
2012. okt. 31. 11:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem, nem hagynám el. Ha ő emiatt menni akarna, nem tartóztatnám. Biztos, hogy rettenetesen fájna, de ha tényleg ott akarna hagyni emiatt, akkor jobb is. Számomra a házasság arról is szól, hogy közösen próbálunk megoldást találni a problémákra.

27/N

2012. okt. 31. 14:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Addig míg azt hittem velem van a baj, majdnem beleőrültem. Dokitól dokiig,meddőségi központól ,meddőségi központig...

Aztán megnyugtatott, hogy nem azért szeret, és vett feleségül, mert gyerek az első szempont. Egy fontos része az életnek,de nem a fő célja... aztán kiderült nem is nálam, hanem nála van bibi... szégyenlem magam a mai napig mekkora kő esett le a szívemről. Abban a hónapban ,már mentünk a lombik időpontját egyeztetni, mikor kiderült terhes vagyok.. :-DDDDD itt szuszog mellettem a 14 hós pici fiacskánk... ha nem sikerült volna,akkor ismés sok-sok lehetőséget végig jártunk volna..

2012. okt. 31. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!