Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is van hogy a párja...

Másnál is van hogy a párja szüleitől több szeretet törődést kap mint a saját szüleitől?

Figyelt kérdés

Saját szüleim évente kétszer kb rámnéznek,próbáltam tartani a kapcsolatot velük,de nem foglalkoztak velem sosem,csak ha nekik kellett valami.Felnevelni is inkább nagyszüleim,ők a mai napig imádnak,hozzájuk megyek gyakran.

Párom szülei nagyon hamar olyanok lettek mint a pótszülők,érdeklődnek,érezni a szeretetük,befogadtak (nem szó szerint,hanem mint családtag), segitenek ahol tudnak.

Ennek nagyon örülök,csak valahol olyan rossz hogy gyakorltilag idegenek jobban szeretnek mint a saját szüleim.

Más is van így?

25/N

2012. okt. 30. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Rossz érzés lenne először így belegondolni, de aztán örülnék, hogy befogadott a párom családja. Ez egyre ritkább.
2012. okt. 30. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Képzeld, ha még a párod szülei sem szeretnének, na, nálam így van.
2012. okt. 30. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
új családod van. örülj neki :)
2012. okt. 30. 15:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Írtam,örülök neki,jobbat a körülményekhez képest kivánni sem lehet.

Csak 1-1 ünnep környékén amikor ők felköszöntenek,eszembe jut hogy normális családban az embert a szüli is felköszöntik.

2012. okt. 30. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is így van, csak itt az én családomtól kap több törődést a Párom, mint a sajátjától. Hát mit lehet tenni? Kb. semmit. Előre nézni és örülni, hogy jó helyre került.

Tedd ezt Te is, de azért a szüleid ne dobd el teljesen, hiszen akármi van, ők a szüleid...

24N

2012. okt. 30. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Én szimplán örülnék neki hogy a párod rendes emberséges családból származik, és valahogy próbálnám viszonozni a törődést.

mellesleg egyszer én is örülnék ha ilyen család lányával ismerkedhetnék meg.

2012. okt. 30. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én szüleim 10 éve nem néztek rám, az utolsó alkalommal is inkább ne tették volna. :-( A férjem szülei a legelső pillanattól a lányukként kezeltek. Éreztem, tudtam, hogy pont ugyan úgy szeretnek, mint a férjemet. Ezzel az érzéssel akkor tudtam csak mit kezdeni, amikor rájöttem, hogy én meg pont ugyan úgy szeretem őket, ahogyan a szüleimet szerettem volna szeretni. Új családot kaptam, amiért még istennek is hálát adok, pedig nem ateista vagyok. Végtelen boldogsággal tölt el, hogy megadatott nekem az, amire mindig is vágytam. A vér szerinti szüleim iránt leginkább közönyt érzek, haragot vagy sajnálatot semmiképp. Sajnálni a fiaimat sajnálom, akiknek csak egy nagymamájuk és nagypapájuk van. :-(
2012. okt. 30. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!