Másnál is van hogy a párja szüleitől több szeretet törődést kap mint a saját szüleitől?
Saját szüleim évente kétszer kb rámnéznek,próbáltam tartani a kapcsolatot velük,de nem foglalkoztak velem sosem,csak ha nekik kellett valami.Felnevelni is inkább nagyszüleim,ők a mai napig imádnak,hozzájuk megyek gyakran.
Párom szülei nagyon hamar olyanok lettek mint a pótszülők,érdeklődnek,érezni a szeretetük,befogadtak (nem szó szerint,hanem mint családtag), segitenek ahol tudnak.
Ennek nagyon örülök,csak valahol olyan rossz hogy gyakorltilag idegenek jobban szeretnek mint a saját szüleim.
Más is van így?
25/N
Írtam,örülök neki,jobbat a körülményekhez képest kivánni sem lehet.
Csak 1-1 ünnep környékén amikor ők felköszöntenek,eszembe jut hogy normális családban az embert a szüli is felköszöntik.
Nálunk is így van, csak itt az én családomtól kap több törődést a Párom, mint a sajátjától. Hát mit lehet tenni? Kb. semmit. Előre nézni és örülni, hogy jó helyre került.
Tedd ezt Te is, de azért a szüleid ne dobd el teljesen, hiszen akármi van, ők a szüleid...
24N
Én szimplán örülnék neki hogy a párod rendes emberséges családból származik, és valahogy próbálnám viszonozni a törődést.
mellesleg egyszer én is örülnék ha ilyen család lányával ismerkedhetnék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!