Mit tegyek, öcsémet nem érdekli a saját apja?
Figyelt kérdés
Szüleink válása után öcsém egyre kevesebbet találkozott apukánkal, igaz nem volt mindig felhőtlen a viszonyuk.A helyzet mostanra addig fajult, hogy édesapánk összes próbálkozását a találkozásra, valamilyen indokkal mindig elutasítja.Igazán közel lakunk hozzá,mégis már hetek óta ,ha nem több mint egy hónapja nem találkoztak.Én sok időt töltök apukámmal és látom hogy tényleg igyekszik és nagyon bántja öcsém folytonos elutasítása.Félek, hogy egy idő után már nem próbálkozik és végleg megromlik a kapcsolatuk. Mit tehetnék? 17/L2012. okt. 27. 22:56
1/3 Malats válasza:
Válás elött joban voltak? Mi a kiválto ok, hogy öcséd ilyen? hány éves? bár gondolom még elég fiatal lehet , ha te is csak 17 vagy. Anyukàdnak , vagy neked nem sikerült még beszélni vele erröl?
2/3 A kérdező kommentje:
Válás előtt sem volt tökéletes a kapcsolatuk,de soha nem utálták egymást,utána pedig apánk próbált közelebb kerülni hozzá. Öcsém 15 éves. Mindig azt mondja, hogy nem ér rá; ez persze nem igaz. Nem lehet vele erről normálisan beszélni;nem érti miért probléma. De én már nem bírom elviselni apukám elkeseredettségét.
2012. okt. 27. 23:22
3/3 anonim válasza:
Ha az én szüleim elválnának,én is ugyanígy viszonyulnék apámhoz,mert nekünk nagyon rossz a viszonyunk és ez még enyhe kifejezés.Lehet,az öcséd is így van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!