Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kapcsolato...

Mi a véleményetek a kapcsolatomról?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a párommal 8honapja vagyunk egyutt.Nekem az elozo kapcsolatombol van egy kisfiam.Autista vannak vele gondok sikitozik hümmög nem erti ha rászolok stb...parom probalja elviselni alkalmazkodni es megszeretni.A páromnak előttem volt egy nagy szerelme aki elhagyta őt ennek már 2éve es a hétvégén beszélgettunk es mondta h ö volt neki a nagy szerelem ez nekem jogosan esik rosszul?Rossz volt hallani hogy engem sosem fog ugy szeretni mint ot.meselgette hogy mikor tudta hogy megy a no akkor nem ment dolgozni meg mindig vmi viraggal vagy aprosagokkal varta.Nekem meg sosem csinalt ilyesmit.Szeretem ot de elgondolkodtam hogy van e ertelme ha sosem szerethet igazan.Aztmondta higy ha elotte allna az a no nemtudná mit tenne.de en ettol ne feljek mert ez nem fog bekovetkezni.Hat en ertem de akkor is rosszul esett nagyon.Meg mikor nala voltam 2hete akkor lebetegedtem es mondtam neki hogy kiserjen mar haza mert rosszul vagyok de nem kisert merr h neki otthon kell maradnia mert maszekolnia kell(haveroknak gepjavitas)rosszul latom vagy annyira nem vagyok neki fontos??Mikor egyutt vagyunk erzem h szeret.De annyi aprosag szol ellene.Nem kerek megoldast de vkinek el kellet mondanom irnom erzeseimet.

2012. okt. 30. 08:41
1 2
 11/12 Marcy Darcy válasza:
És segítettünk Neked valamiben? Jelenleg mit gondolsz a kapcsolatodról? Remélem jól döntesz, én sok erőt, kitartást, és boldogságot kívánok neked. Remélem megtalálod azt a férfit, aki megérdemel titeket!
2012. okt. 31. 10:11
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen segitettetek koszonom.Ma véget vetettem a kapcsolatnak.
2012. okt. 31. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!