Mi a véleményetek a kapcsolatomról?
úgy tűnik nem vállal föl.
Ráadásul titkolódzik ,plusz bunkó is ha neked nem kedveskedik de mesélget a volt nőjének tett gesztusokról.
elég furcsán áll a kapcsolatotokhoz
Komolyan mondom mindig meglepődöm, hogy egyes nőt mennyire nullára becsülik magukat. Itt is adott egy nő egy kisfiúval, akinek egy megértő apajelöltre lenne szüksége. És adott egy pasi, aki kihasználja, nyíltan a szemébe mondja, hogy az exet jobban szereti, nem kíséri haza mikor beteg, szexoldalakra regisztrál stb. És a nő önként és boldogan rongyszőnyeget csinál magából és siránkozik, milyen boldogtalan.
Most erre mit mondjak, sok sikert, biztosan meg fog változni és rájön, te vagy élete szerelme.
VAGY felébredsz az álomvilágból és rájössz, hogy egy féreggel van dolgod, aki ezekkel a hülye szövegekkel csak a kibúvókat keresi a komoly kapcsolat alól, mert ő inkább "kíváncsi" és "kísérletezni" akar (jaj hányszor hallottam már ezt a szöveget). Könyörgöm értékeld már magad egy kicsit!
Értem én, hogy nagyon szeretnél magad mellé valaki, de könyörgöm, ne legyen már ennyire mindegy, hogy ki az!!!!
Ezen dolgok egyike is bőven elég lenne, hogy belásd, baromira nem vagy neki fontos. Egy kóbor kutya is fontosabb neki kb.
Aki Anya, annak azért legyen már ennyi esze...
24N
Valoban ugy nez ki hogy nem igazan szerelmes beled.
De en meg a baratomat is hazakisertem volna betegen, nemhogy a kedvesem! Nem eleg hogy becsap (badoo), de meg onzo, lusta is (utkozben talan rosszul leszel).
En is voltam nagyon szerelmes es vege lett, de en lezartam es nem az uj paromnak meseltem rola. Mert nem akartam fajdalmat okozni neki (foleg a nok erzekenyebbek).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!