Elhagynád a férjed ha eladósodna?
Figyelt kérdés
Van 2 gyerekünk egy 4 éves s egy 3 hós.Teljesen eladósodott a férjem.A házat csak a nevire iratta hitel van rajta,tele van személyi hitellel,hogy felújítsa.Nem futja bőven a fizije a hitelre én gyesen vagyok s minden mit kapok a gyerekekre az is megy a hitelre.Nem marad 50 ft.-om se,hogy a gyereknek vegyek valamit.Kaját is anyósom főz már mert nem tudunk venni így segít egy darabig.Amúgy nem szeretem anyósom mert egy hárpia.Sehogy sem látok kiutatt,hogy valaha sikerűl e kifizetni a hiteleket.Viszont ha elhagynám meg szünne a hitel problémám s ami pénzem van be tudnám osztani.Nem iratta a nevemre a házat mert neki az anyáék annak idején vettek s mi eladtuk s kertesett vettünk de nagyobb értékű így több milliót vett fel rá még,hogy meg tudja venni.Menjek el majd dolgozni s adjam oda a fizimet majd a hiteleire amit nagy részt a házra költött vagy hadjam el s megszünnik a válság amiben élek most.Nagyon rossz így élni semmi pénzem a gyereknek nem tudok venni semmit pedig nekem egy deka hitelem nincs bár providentett vettem fel ami a házba ment de azt sem bírjuk fizetni.Szenvedjek melette,vagy költözzek el?Kellenék valakinek 2 gyerekkel?26 éves vagyok.Mit csináljak?Nem bírom ezt az élet színvonalatt, a nyomort már!!Szerettem a párom 10 éve együtt vagyunk de ez a nyomor lelkileg meg visel.Mikor össze veszünk akkor azt gondolom elhagyom de aztán kibékülünk s akkor nem tudom mit tegyek.Ki akar menni kűlfőldre,hogy kirendezze adóságait mert ott több a havi jövedelem.Viszont munkát még nem talált.Milyen családi élet az,hogy ő ott én itt a gyerekekkel s csak ritkán látjuk egymást?Mit tennétek?(Pocsék a helyes írásom tudom meg most nem is figyelek oda.)2012. okt. 29. 22:33
51/59 anonim válasza:
49. Szó nem volt arról, hogy a kérdező is megy külföldre a gyerekekkel. Csak a férje menne, ha találna állást.
52/59 anonim válasza:
Nem csak te vagy a hibás, hanem elsősorban a férjed. Azért, mert leírtuk ezeket, amik tények, még nem bántunk téged, mást igazából nem lehet írni ebben a helyzetben, igazából ez egy olyan helyzet, amiből tanulnotok kellene.
53/59 anonim válasza:
Te annyiban vagy hibás, hogy a szerelem elvakított. Illetve hogy anyósodat szidod (tudom, hárpia), aki azért mégiscsak segít, még akkor is, ha nem tetszik neki, hogy segítenie "kell", de azért mégiscsak ott van. Nekem is volt rossz anyósom, aki mellett 10 évig éltem, sok gondot okozott, viszont sokat segített anyagilag, úgyhogy én ezt azért szem előtt tartottam.
54/59 anonim válasza:
Az nem igaz, hogy neked semmi sem járna. Házasaság alatt az ő tulajdonára költőt pénz fele jár neked.
55/59 anonim válasza:
Ha annyira szarul éltek, pattanj le. Anyós inkább el tud tartani 1 plusz felnőttet meg két gyereket mint 2 felnőttet és két gyereket..
56/59 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent.Tudom én is mibe hibáztam meg a férjem is.Viszont a durva szavak,hogy egy ribanc vagyok aki pénzéhes ez egyáltalán nem igaz rám.Férjemet meg sose hagynám cserbe még ha egy pillanatra a gondolatomba fel is merűlt.Úgy se tudnám meg tenni.Eddig se tettem meg.Azért kérdeztem ilyet,hogy lássam más ugyan,hogy látná ezt a helyzetett és mit tenne.Sose adtuk fel azért mindig is küzdöttünk s sok rossz dolgon keresztűl mentünk már együtt.Ez azért jó volt számomra,hogy ez a gondolat még eyszer egy pillanatra se jusson eszembe még ha nem is gondolom komolyan.Mondtam is,hogy tisztelem anyósomat mert párom anyukája de nem kötelező szeretnem.Tudom,meg van rá az okom,hogy miért nem.Sokan itt teljesen más,hogy látnak,amilyen vagyok valójában.Én csak azt szeretném az életbe,semmi másra nem vágyom,csak arra,hogy rendes,boldog,családi életett élhesünk együtt.Mindig arra törekszem,hogy a gyerekeim érezzék,hogy ők bisztonságban vannak velünk és igazi meleg családi fészekben élhessenek.
2012. okt. 30. 18:48
57/59 A kérdező kommentje:
Drágaságom!Épp azt nem akarom,hogy az anyós tartson el minket!A gyerekeimet meg semmiért sem adnám senkinek soha oda!!Ezzel be is fejeztem.
2012. okt. 30. 18:50
59/59 anonim válasza:
Menjetek ki külföldre adjátok el a házat.
Durva amit mondok,de teljesen felesleges volt ilyenre szülnöd,miért nem gondolkodik az ember mielőtt gyerek projektbe,hogy csak akkor ha top minden ami kell.Nem meg lesz valahogy alapon,szűkösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!