Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád a férjed ha eladósodna?

Elhagynád a férjed ha eladósodna?

Figyelt kérdés
Van 2 gyerekünk egy 4 éves s egy 3 hós.Teljesen eladósodott a férjem.A házat csak a nevire iratta hitel van rajta,tele van személyi hitellel,hogy felújítsa.Nem futja bőven a fizije a hitelre én gyesen vagyok s minden mit kapok a gyerekekre az is megy a hitelre.Nem marad 50 ft.-om se,hogy a gyereknek vegyek valamit.Kaját is anyósom főz már mert nem tudunk venni így segít egy darabig.Amúgy nem szeretem anyósom mert egy hárpia.Sehogy sem látok kiutatt,hogy valaha sikerűl e kifizetni a hiteleket.Viszont ha elhagynám meg szünne a hitel problémám s ami pénzem van be tudnám osztani.Nem iratta a nevemre a házat mert neki az anyáék annak idején vettek s mi eladtuk s kertesett vettünk de nagyobb értékű így több milliót vett fel rá még,hogy meg tudja venni.Menjek el majd dolgozni s adjam oda a fizimet majd a hiteleire amit nagy részt a házra költött vagy hadjam el s megszünnik a válság amiben élek most.Nagyon rossz így élni semmi pénzem a gyereknek nem tudok venni semmit pedig nekem egy deka hitelem nincs bár providentett vettem fel ami a házba ment de azt sem bírjuk fizetni.Szenvedjek melette,vagy költözzek el?Kellenék valakinek 2 gyerekkel?26 éves vagyok.Mit csináljak?Nem bírom ezt az élet színvonalatt, a nyomort már!!Szerettem a párom 10 éve együtt vagyunk de ez a nyomor lelkileg meg visel.Mikor össze veszünk akkor azt gondolom elhagyom de aztán kibékülünk s akkor nem tudom mit tegyek.Ki akar menni kűlfőldre,hogy kirendezze adóságait mert ott több a havi jövedelem.Viszont munkát még nem talált.Milyen családi élet az,hogy ő ott én itt a gyerekekkel s csak ritkán látjuk egymást?Mit tennétek?(Pocsék a helyes írásom tudom meg most nem is figyelek oda.)
2012. okt. 29. 22:33
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
100%
Igen minden házasság alatt felvett hitel közös. mindegy kinek a nevén van.
2012. okt. 29. 22:57
 12/59 anonim ***** válasza:
74%

Nem lehet adósságrendező hitelt felvenni a többi hitel kiváltására.

A magas kamatút alacsonyabbra cserélni???

2012. okt. 29. 22:59
 13/59 A kérdező kommentje:
Ne bántsatok.Nem vagyok gonosz,hogy a bajban cserbe hadjam!!!!Azért kérdeztem,hogy mi a helyes mit tennétek?
2012. okt. 29. 23:00
 14/59 anonim ***** válasza:
90%
ha számlával tudod igazolni hogy a hitel a házra lett fordítva ami az ő nevén van és övé maradt válás után,akkor a házra fordított összeget nem kell visszafizetni csak a különbözetet. ha mondjuk vett fel 8 millió és abból csak 2 millió számlával igazolt akkor csak a 6 milliót kell közösen fizetni
2012. okt. 29. 23:01
 15/59 A kérdező kommentje:
Nem lehet sajnos mert a férjem pont banki ügyintéző volt és ért hozzá.Neki már semmit nem adnak sehól.
2012. okt. 29. 23:01
 16/59 A kérdező kommentje:
Igen,vannak számlák de csak szerintem töredéke lehet.Munkadíj pl.maszek volt számla nélkül.
2012. okt. 29. 23:03
 17/59 anonim ***** válasza:
100%
más megoldás nincs csak ha fizettek
2012. okt. 29. 23:03
 18/59 A kérdező kommentje:
Én is így látom már!!
2012. okt. 29. 23:05
 19/59 anonim ***** válasza:
82%

"nekem egy deka hitelem nincs bár providentett vettem fel"

Ezt nem értem.

2012. okt. 29. 23:23
 20/59 anonim ***** válasza:
76%

Megértelek.és szereted őt nem hiányzozna?hova mennel lakni?ha van hova oda mehetntek 4 én is ha nem fizettek max viszik a házat de még mindig jobb mint éhezni ha van hol laknotok a házon kivül.

Dec. 31 ig lehet még igényelni az árfolyamgátas hitelátváltást. Akkor kevesebbet kéne fizetni.

De ha már nem szereted lelépsz és kész.a fedezet ugyis a ház a bank azt viszi nem a te gyesed.

2012. okt. 29. 23:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!