Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj nekik, hogy sokat...

Miért baj nekik, hogy sokat vásárolok? Szerintetek igazuk van?

Figyelt kérdés

Lefogytam 1,5 év alatt 30 kg-t, mostmár tök csinin is tudok öltözni. Tavaly nyár óta nem fogyok a betegségem miatt, de mindegy.

Szóval pl tavaly vettem 1 szövetkabátot, de idén is vettem már egyet. Ugyanez a csizmával is. Semmi baja, 4 hónapig hordtam, de vettem újat.

Havonta vásárolok legalább 5 felsőt, egyedül a nadrágok nem érdekelnek különösebben.

A szüleimet baromira zavarja, hogy ennyit vásárolok. Pedig saját pénzemből vásárolok. Lehet, hogy az zavarja őket, hogy lefogytam és most már érdekel az öltözködésem is?

16/L

2012. okt. 29. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Biztosan látják, hogy sokat teszel a pénzért, és nem akarják, hogy ilyenekre "ússzon el". Elmondtad nekik, hogy turkálóban vásárolsz? Lehet anyukád látott egy hasonló kabátot 15-20ezer forintért valamelyik butikban és abból az árból indul ki. Ha nem költöd el az összes pénzed, nem gáz, szerintem meséld el nekik,h a saját életedre is gyűjtesz, van már x ezer forintod félretéve, viszont a jelenre is gondolnod kell, bárki depressziós lenne, ha semmilyen szinten nem élvezhetné munkája gyümölcsét.
2012. okt. 30. 12:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem rossz szemszögből nézed a problémát.

NEm hiszem, hogy az zavarja őket, hogy elköltöd a megkeresett pénzed. Hanem inkább az, hogy azért, hogy vásárolgass, inkább robotolsz, és alig alszol, ami hosszú távon hidd el, vissza fog ütni, mentálisan is roncs leszel, meg testileg is. Annyit azért nem ér néhány csinos ruha a szemükben, viszont anyagilag nem biztos, hogy megtehetik, hogy ők perkáljanak helyetted.

Persze lehet nincs igazam, de ezt is érdemes megfontolni.

2012. okt. 30. 22:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Nyár óta dolgozom, december 1-ig van szerződésem, onnantól pihi.
2012. nov. 1. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!