Miért baj nekik, hogy sokat vásárolok? Szerintetek igazuk van?
Lefogytam 1,5 év alatt 30 kg-t, mostmár tök csinin is tudok öltözni. Tavaly nyár óta nem fogyok a betegségem miatt, de mindegy.
Szóval pl tavaly vettem 1 szövetkabátot, de idén is vettem már egyet. Ugyanez a csizmával is. Semmi baja, 4 hónapig hordtam, de vettem újat.
Havonta vásárolok legalább 5 felsőt, egyedül a nadrágok nem érdekelnek különösebben.
A szüleimet baromira zavarja, hogy ennyit vásárolok. Pedig saját pénzemből vásárolok. Lehet, hogy az zavarja őket, hogy lefogytam és most már érdekel az öltözködésem is?
16/L
Dolgozok suli mellett. :)
Angol, francia középfokúm van. Előrehozott angol+szakmai érettségit csinálok májusban.
Jogsi nem kell, BP-en tök felesleges szerintem. Ráadásul utálom a kocsikat. Nemhogy még javíttassam a sajátomat, stb...
Gondolom, eddig nem vásároltál..legalábbis ennyit sem.
Most feltűnik nekik, szokatlan. De nem vásárolsz drágán, megdolgozol érte, nincs ezzel semmi baj.
Tudod, mikor kövér voltam, én sem vettem szinte semmit. mikor lefogytam, olyan boldog voltam, végre én is tudok normálisan öltözködni....:)
Ezt csak egy lefogyott értheti meg...Szerintem vedd meg (reálisan) ami jól áll, nem drága. Fogyókúra nehéz (hajaj!), megcsináltad, ez a jutalom.
Mert eddig nem vásároltál,most meg igen.
Amit meg is értek,hisz véknyabb vagy,csinosabbnak érzed magad,persze hogy kell az új ruha.És sok 16 évestől eltérően te dolgozol érte és ésszel vásárolsz.
Én inkább örülnék ha az én lányom lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!