Igazuk van? És miért akarják ezt?
Van egy füzetem, amiben én írogatok, és nem a szüleimre tartoznak. Erre az apukám most azért izélt hogy ő se mond el valamit ha én se hogy mit írtam (látott valamit cetlin). De most ha egyszer semmi közük hozzá a szüleimnek, miért engem hibáztatnak?? Az az én füzetem, és nem egy könyv vagy újság! Ráadásul apa adta nekem...
12/L
Nincs igazuk. Mi köze hozzá? Ha akarod elmondod, hogy mi van benne, de nem kötelező.
Amúgy miket írtál benne? :)
Ne haragudj apukádra. Szerintem nagyon aranyosan kíváncsi :)
Biztos érdekli, hogy vajon mi zajlik a 12 éves lánya fejében. Ez nagyon jó :) Nincs ezzel semmi baj, hidd el.
Vicceld meg őt!
Mondd meg neki, hogy ha elmondja azt a valamit, utána megmutatod. Ha így lesz, csak azért se mutasd meg neki, hanem jókedvvel fogd magadhoz a kis füzetedet és fuss el :)
Szia!
Szerintem nincs igazuk. Attól még, hogy 12 éves vagy neked is lehetnek titkaid, amik nem tartoznak a szüleidre. Biztos nekik is van sok olyan dolog amit nem mondanak el neked, mert nem rád tartozik, ez fordítva is így van. Nekem apámmal nincs jó kapcsolatom, sőt konkrétan semmilyen, anyummal viszont olyan mintha a legjobb barátnők lennénk, de még így is vannak olyan dolgok amiket nem vele beszélek meg. Ez őt egyáltalán nem zavarja.
19L
Kedves válaszolók!
Szerintem nem kell ennyire komolyan venni a szülők, az apuka reagálását. Nyilván ha az apuka komolyan gondolná ezt a dolgot, akkor a kérdező kis hölgy azt írta volna le: "Apukám kitépte a kezemből a füzetem, hogy elolvashassa mit írtam bele" vagy valami hasonló, amiből az jön le, hogy apukának nagyon nem tetszik mit írogathat bele a kicsi lánya. De vegyétek már észre, hogy nem erről van szó.
Hiszen az apukája egy aranyos cselt állított fel, hogy "ő sem mond el valamit, ha a lánya sem mutatja meg amit írt".
Ne fordítsátok már a szülei ellen csak azért, hogy zöld kezet kapjatok.
Igen, neki is vannak titkai, amit nem akar senkivel megosztani, lehet, hogy főleg nem a szüleivel. Ha tudja tartsa is meg. De ne ilyen stílusban válaszoljatok már neki.
Kérdező. Apukád nagyon aranyos, nem kell rá haragudni. Csak kíváncsi és ennek örülj. Ahogy fentebb írtam, próbáld megviccelni őt a saját cseleddel. Biztosan nagyon el fog képedni, hogy milyen ügyesen kitervelted :)
A kis füzeted pedig dugd el olyan helyre ahol biztos vagy benne, hogy sose keresné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!