Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elítélendő, ha egy...

Mennyire elítélendő, ha egy 30 éves nő szexpartnert tart?

Figyelt kérdés

8 éves kapcsolatomból léptem ki decemberben, azóta úgy érzem, nem akarok megint csalódni. Találtam egy fiút, aki külsőre álomszerű és jól el is vagyunk, de szexnél több nincs köztünk, legalábbis részemről. Tetszik ez az új élet, ahol nem kell megfelelnem senkinek, mégis van, akivel jól érzem magam. Viszont félek, hogy ez odáig vezet, hogy lelkileg kiüresedem és nem tudom majd abbahagyni ezt a fajta életmódot, amit mondjuk 40 évesen megbánok, mert se gyerek, se házasság

Egy rendes kapcsolattól rettegek, mert engem ez a sok éves kapcsolat lehúzott érzelmileg, anyagilag, teljesen szétzúzta a lelkivilágomat és ha meghallom azt a szót, hogy párkapcsolat, összeszorul a gyomrom. A barátaim szerint ezt nekem kell tudnom, hogy meddig érzem megfelelőnek, de mégis látom rajtuk, hogy kicsit sajnálnak.

Nemrég volt olyan, hogy a szomszéd néni megjegyezte, hogy milyen jóképű barátom van, én pedig furcsán éreztem magam, mert tudom, hogy érzelmileg semmi sincs köztünk. Viszont attól is tartok, hogy ő többre számít, hiába tisztáztuk, hogy rendes párkapcsolatot nem akarok, mostanában mégis azt vettem észre, hogy olyan dolgokat is próbál velem megbeszélni, amik egy szexkapcsolatba nem férnek bele, például az otthoni vagy munkabeli problémái, el akart hívni egy rendezvényre, ahol ő volt a modell, én pedig kínosan éreztem magam, mert nem akartam, hogy azt higgyék, együtt vagyunk. Össze vagyok zavarodva, mert egyrészt jól érzem magam így, másrészről ott van bennem egy félelem, hogy ezt 20 évesen lehetett volna csinálni, nem 30 évesen és lehet, hogy valójában ez egy baromi szánalmas élet, csak nem veszem észre.

Ti mit tennétek, szerintetek ez elítélendő? Mi lenne a helyes döntés?

2012. okt. 29. 12:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem elítélendő. Egyébként akkor sem lenne, ha nem olyanok az előzmények amilyenek. Nem napi szinten cserélgeted a pasikat (ezt nem csak azért, mert nő vagy és neked nem "illik", pasiban is visszataszító, akinek hetente van új partnere), nem is ígérsz neki házasságot, nincs ebben semmi rossz. Élvezd amíg tart :) 32N
2012. okt. 29. 23:51
 12/12 anonim válasza:
Kérdező, megkérdezhetem mi lett végül?Érdekelne.
2014. okt. 26. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!