Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondhatnék neki?

Mit mondhatnék neki?

Figyelt kérdés
Van egy barátom. A párom által ismertem meg. Tegnap komolyabban beszélgettünk és elmondta, hogy a családjában nincs minden rendben. Egészen pontosan anyukája idegbeteg és már többször volt, hogy neki ment kèssel. Nem olyan régóta ismerem tegnap beszélzem vele előszőr az előtt csak találkoutunk párszor. Mit mondhatnék neki ami jól esne? /kérlek ne mondjatok olyan dolgokat hogy jelentse föl meg ilyenek, hanem olyan dolgot ami meg vigasztalná, amiben én segíteni tudnék neki/ Üzit is szívesen fogadok.

2012. okt. 29. 11:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Azért ez kicsit erős, h egyből elmond egy ilyen komoly dolgot. Szerintem költözzön el amilyen hamar csak tud az anyukájától, míg rosszabbá nem válik a helyzet.
2012. okt. 29. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!